Celeb

Balatonon romantikáznak Weisz Fanniék

Címkék
Weisz Fanni

uv

Létrehozva: 2019.06.23.

Tavaly augusztusban egybekeltek, és mintha azóta is mézesheteiket élnék: Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter boldogabbak, mint valaha. Közösségi oldaluk minden képe tökéletes harmóniáról árulkodik, és ha lehetne, még több időt töltenének együtt. Fanniék ugyanis nemcsak a magánéletben, a munkában is kéz a kézben haladnak, amióta az egykori kosaras Fanni menedzsereként tevékenykedik.

- Igen, mi nemcsak a magánéletben, a munkában is egy csapat vagyunk és rengeteg időt töltünk együtt, de egyáltalán nem bánjuk. Ez lehet, hogy másoknak furcsa és sok lenne, de mi örülünk ennek – mesélte lapunknak egy korábbi interjúban a házaspár, akik nemrég Balatonfüreden romantikáztak, ami azért is kedves helyszín számukra, mert Peti sportolóként rengeteget időzött a magyar tengernél.

- Gyerekkorom óta nagyon szeretek Balatonon lenni és ez szerintem nem is fog változni. Rengeteg élmény fűződik hozzá, sok nyári tábor, osztálykirándulások, edzőtáborok és a nyaralások. Nagyon szeretem a Balatoni ételeket és a finom italokat – írta Peti az Instagram fotója alá, amin épp imádott feleségét tartja a karjaiban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek