Celeb

Astley lekocsikázik a balatoni bulijára

Bors

Létrehozva: 2019.07.31.

Valódi világsztár érkezik idén a Paloznaki Jazzpiknikre: Rick Astley, akinek nevét az is ismeri, aki soha nem látta színpadon. A ma 53 éves sztár az 1987-es Never Gonna Give You Up című gigaslágerével ugyanis örökre beírta magát a poptörténet aranykönyvébe: a nyolcvanas évek életérzéséhez ez a dal ugyanúgy hozzátartozott, mint a válltömés, a walkman vagy a melírozott tincsek. 

Astley-ért – aki maga írja és hangszereli da­lait – akkoriban lányok és asszonyok milliói rajongtak, az énekes még a Guinness- rekordok könyvébe is bekerült, mivel ő lett az első férfi szólista, akinek az első nyolc kislemeze a toplista tetejére került. A hirtelen jött siker ellenére Astley hamar, mindössze 27 évesen úgy döntött, visszavonul, és idejét a családjának szenteli. 2001-ben aztán visszatért, és manapság reneszánszát éli: 2018-ban megjelent Beautiful Life című albuma komoly siker, ennek apropóján kapott meghívást Magyarországra is, és a felkérésnek örömmel eleget is tett Astley.

Azt nem tudni, hogy felesége, az Oscar-díjra is jelölt producer, Lene Bausager vele tart-e, de unalmas útja biztos nem lesz, ugyanis Astley, ha csak teheti, maga vezet el a fellépéseire, és idén Budapestről a Balatonhoz, a Paloznaki Jazzpiknikre is autóval érkezik augusztus 3-án.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek