Celeb

Gundel Takács letesztelte a tinikapusokat

Bors

Létrehozva: 2019.07.03.

Idén is Balaton­arácson gyűlt össze az ország huszonkét ifjú focikapusa. A jobbára 16 éves – de volt közöttük két  13 esztendős is – tehetségek a 2015 novemberében elhunyt egykori válogatott hálóőr, Fülöp Márton emlékére rendezett tá­borban vettek részt. Délelőttönként edzettek, délután pedig meglepetésprogramok vártak rájuk. Járt például náluk Gundel Takács Gábor televíziós is, aki kvízjátékkal tesztelte a tudásukat, elvégre nem csak a biztonságos labdafogáshoz illik érteni...

– A Fülöp család rendre bekéri valamennyi megyéből a talentumok névsorát, és meghívja őket az alapítvány táborozására – mesélte Gujdár Sándor egykori vb-résztvevő válogatott kapuvédőnk, a tábor  Balatonfüreden élő szakmai vezetője.

Idén Preisinger Sándor is előadást tartott, amit kiemelt figyelem kísért, elvégre az U17-es válogatottat ki­vezényelte az őszi vb-re. S ugyancsak a rendezvény mi­att érkezett a Balaton partjára a Hertha BSC kapusedzője, Petry Zsolt. Megjelent Arácson a 108-szoros válogatott Király Gá­bor is, a szintén exválogatott Bogdán Ádám pe­dig ajándék kesztyűket hozott Fülöp Ferencnek, Marci édes­apjának, aki kiosztotta azokat a tinédzserek kö­zött.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek