Celeb

Kerek évfordulót ünnepel Curtis

K. K.

Létrehozva: 2019.08.31.

Harmincéves lett Curtis. Az újdonsült édesapa ma ünnepli a születésnapját, aminek alkalmából felesége, Kriszta egy megható poszttal köszöntötte a rappert.

Szerelmük hajnaláról nosztalgiázott a közösségi oldalán Curtis felesége, Kriszta. A görög származású feleség ma sem felejti a rapper első közösen ünnepelt születésnapján elhangzottakat, legfőbb vágyát, amivel az édesanya nemrégiben meg is ajándékozta a 30. évét betöltött kedvesét.

- Ezek voltak ez elő közös képeink... Annyira előttem van a kép, 2017-ben feküdtünk egyik este, néztük a tv-t az első együtt töltött születésnapod után, rám néztél és azt mondtad, hogy, bárcsak jövő ilyenkor terhes lennél, és 2019-ben megszületne a gyerek. Szinte hallom ahogy mondod... szerintem akkor ezt még te sem gondoltad komolyan, de így hozta az élet, és így lett. 2019. augusztus 4-én megszületett a kisfiúnk. Ezt tudtam intézni, hogy pont 4-én, remélem nem haragszol - jegyezte meg viccesen a feleség, majd köszönetet mondott gyermeke apjának az elmúlt évekért. 

- Ennél nagyobb ajándékot azt hiszem, nem kaphattál 30. születésnapodra. Kívánom, hogy minden kívánságod így teljesüljön, ahogy ez is, és még nagyon sok minden más. A jó isten éltessen drága férjecském még nagyon nagyon sokáig. Köszönjük, hogy vagy nekünk! - fejezte ki háláját Kriszta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek