Celeb

Kóbor nem ért szót Lénával

Bors

Létrehozva: 2019.09.20.

Felkötheti a nadrágját az Omega énekese. A 76 éves zenész gyönyörű lánya tiné­dzserkorba lépett, noha Léna még csak tizenkét éves. 

– Úgy gondolom, kicsit hamar jött a pubertáskor Lénácskánál, és nem is igazán voltam rá felkészülve, de ebből is látszik, hogy mennyire rohan az idő – kezdte lapunknak Kóbor János, akinek a gyereke a játékboltok helyett inkább már a ruhaüzleteket rója az édesanyjával.

A zenész felesége modell volt. A genetikáját örökölte a lánya.

– Nagyon összenőttek most Zsókával. De hát nyilvánvaló volt, hogy nem velem fogja megbeszélni a leg­újabb ruha- és sminktrendeket. Én most egy kicsit háttérbe szorultam, és igazság szerint nem is bánom, mert őszintén szólva nem is tudok most mit kezdeni Lénával. Ebben a korban nem én vagyok a legmegfelelőbb beszélgetőpartner a számára, persze, amiben tudok, segítek neki, meghallgatom, és ellátom nagyon okos tanácsokkal. Szerencsére azokat még megfogadja, úgyhogy a lázadást egyelőre nem tapasztalatom ná­la, ahogyan a fiúk je­lenlétét sem. Biztosan udvarolnak neki, hisz csak rá kell nézni, gyönyörű kislány, de re­mé­lem, hogy a pasizás azért még várat magára – jegyzi meg nevetve az édesapa. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek