Celeb

Sztárban sztár leszek: Évekig kereste az édesapját Békefi Viktória

K. K.

Létrehozva: 2019.10.24.

Immár másodjára jutott tovább egyenes ágon a következő show-­ba Békefi Viktória.  A Sztárban sztár leszek! fiatal tehetsége úgy hiszi, 18 évvel ezelőtt elhunyt édesapja, odafentről egyengeti a karrierjét.

Másodszor aratott elsöprő sikert a TV2 átalakuló show-jában a 26 éves színésznő, Békefi Viktória. Pápai Joci versenyzője az első élő adásban Korda György, azután Bonnie Tyler bőrébe bújva varázsolta el a mestereket, s a nézőket. Vasárnap pedig Eminem lesz.

– Kiskorom óta arról álmodtam, hogy egy ilyen nagy volumenű műsorban szerepelhessek – vallotta be a Borsnak Viktória, aki 13 éves kora óta színészkedik, s jelenleg a Gyöngyhajú lány, a Hamupipőke és a Once című musical szereplője.

– Utóbbit édesapám miatt kaptam meg. Az ő kívánsága volt ugyanis, hogy hegedüljek, amit a halála után sem hagytam abba. Ebben a darabban pedig nemcsak színészkednem és énekelnem kell, hanem hangszeren is játszani. Noha édesapám már 18 éve nincs köztünk – nyolc­éves koromban meghalt tüdőrákban –, mégis mind a mai napig érzem a jelenlétét, s azt, hogy odafentről egyengeti a karrieremet – mondja elérzékenyülve Viktória, aki a tragédia után még éveken keresztül kereste az édesapját.

– Kicsi voltam. Nem tudtam felfogni, hogy mi történt. Bár azzal tisztában voltam, hogy ő már nincs többé, mégis képtelen voltam megbirkózni a fájdalommal, s a halála után még 2-3 éven át kerestem őt. Édesanyám és a három idősebb testvérem persze próbált óvni, védeni mindentől, de a mai napig nagy űrt hagyott bennem az elvesztése – magyarázza a Sztárban sztár leszek! versenyzője, aki a műsorban nemcsak magának, hanem el­hunyt édesapjának és családjának is szeretne bizonyítani.

– A zenész bátyám a legnagyobb kritikusom. Mivel szakmabeli, ezért a mesterek mellett ő is ki szokta elemezni a produkciómat. Ahogy én magam is. Mindig visszanézem az adásokat, és eddig még sohasem voltam magammal száz százalékig elégedett. Mindig találok valami hibát, de szerintem csak így lehet fejlődni.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek