Celeb

Feng Ya Ou nem hisz a vakrandikban

K. K.

Létrehozva: 2019.12.02.

Nyitott az új szerelemre a Sztárban sztár leszek! versenyzője, noha azt nem tudja elképzelni, hogy a világhálón ismerje meg élete szerelmét.

Elsősorban saját magának szeretett volna bizonyítani a Sztárban sztár leszek! második helyezettje, amikor jelentkezett az átalakuló show-ba. Feng Ya Ou több tehetségkutatóban is felbukkant már, ám szerinte csak a legutóbbi szereplésével sikerült igazán áttörőt nyújtania, noha ezúttal is  a második helyen végzett, mint anno az X-Faktorban.

Úgy néz ki, bérelt helyem van a dobogó második fokán – kezdi a Borsnak nevetve a kínai-magyar származású énekes, aki nem is a győzelemre, inkább a visszaigazolásra hajtott.

– Hat éve nem álltam szólóban a színpadon, mert vagy a saját zenekaromban játszottam, vagy pedig más bandákat kísértem. Számomra teljesen új és szokatlan közeg volt kvázi frontemberként jelen lenni, és kíváncsi voltam, hogy érdemes-e szólókarrierbe kezdenem – vallja be Ya Ou, akinek úgy néz ki, nagyon is érdemes, a műsorban elképesztő fejlődésen ment keresztül.

– Kicsit deja vu érzésem van. Az X-Faktorban való szereplésemkor kaptam ennyi levelet lányoktól, mint most. Ám ezúttal szerencsére idősebbek is írnak, nemcsak tinédzserkorúak. Persze minden üzenetnek nagyon örülök, s többnyire igyekszem is válaszolni azokra, de nem sok esélyt látok arra, hogy az Instagramon vagy a Facebookon fogom megtalálni életem szerelmét. Nem hiszek a vakrandikban! – jelenti ki Ya Ou, aki így internetes társkeresőn sincs fent.

– Számomra fontos a személyes kontaktus, az eddigi barátnőimet is mind személyesen ismertem meg. Egyébként nincsen különösebb ideálom, szőke, barna, fekete, és vörös párom is volt már, inkább az a fontos, hogy normális is megbízható legyen. A többi pedig már csak sokadlagos dolog.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek