Celeb

Kuna Kata megérti az irodai szerelmet

kbv

Létrehozva: 2020.02.01.

A szép színésznő szerint karaktere még tartja magát az eredeti elképzeléséhez, miszerint a főnökkel sosem szabad összejönni. A szélsőséges érzelmekkel vezérelt Kuna Kata viszont el tudja képzelni, hogy maga is keveredne hasonló szituációba.

Forrás: Bánkúti Sándor

Le sem tagadhatná, hogy egyre inkább vonzódik főnökéhez a Mintaapák Hoffmann Emmája, a csinos ügyvédbojtár azonban láthatóan nagyon küzd az érzelmeivel, amiket talán még maga sem ért pontosan. Egyet biztosan tud: nem akar a munkaadójával, a sármos Szabolccsal összejönni. Emma ennek ellenére egyre több időt tölt munkaidőn kívül is az egyedülálló apukával és annak kisfiával.

Az ügyvédbojtárt alakító színésznő, Kuna Kata lapunknak elárult néhány titkot a két szereplő kapcsolatáról.

– Emma szeretne profi szakembernek látszani, ezért sokszor hűvös. Próbálja titkolni, de azért nagyon is ott van benne a nő, sok izgalomra lehet még számítani tőle. A vonzalom nemcsak Szabinak szól, hanem annak a családnak is, amit Szabi a kisfiával képvisel – mondta a színésznő, aki azt is elárulta, hogy hasonló helyzetben ő hogy viselkedne. – Én érzelmesebb vagyok, nehéz tudatosan irányítani az érzelmeit, szerintem szinte lehetetlen is. Inkább azok irányítanak engem. Érzelmileg kicsit szélsőségesebb vagyok, a szerelembe is mindent beleadok – magyarázta Kata, akinek ugyan klasszikus értelemben vett főnöke színésznőként nincs, de nagyon is el tudja képzelni, hogy keveredhetne hasonló helyzetbe, mint a TV2 sorozatának Emmája.

– Biztos, hogy én is küzdenék ellene eleinte. Persze, vannak olyan szakmák és munkahelyek, ahol az ilyesmi még tiltott is, ez esetben mindenképp megpróbálnék tenni ellene. De, ha minden- nap találkozol valakivel, a munkán kívül bármiről el tudsz vele beszélgetni, és ráadásul még jóképű is, mint a sorozat Szabija, vagyis Klem Viktor, akkor bizony ilyesmi megeshet – vallja a szép színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek