Celeb

A koronavírus miatt nem lép színpadra Jolly

Bors

Létrehozva: 2020.03.07.

Forrás: Bors

A hazai sztárok is tartanak a vírustól, és persze egészségük megőrzése érdekében mindent elkövetnek. Ezért még egy-egy munkájukat is visszamondják, ha szükséges, de ezúttal a döntés nem Jollyé, ő is csak egy üzenetet kapott a rendezvény szervezőjétől, ami egyenesen sokkolta.

Kedves Mindenki Sokkolt a hír, ez a valóság, Elmarad a mai Koncert, az oka koronavírus😡Felelős döntés született -...

Közzétette: Zoltán Tarcsi – 2020. március 5., csütörtök

– A koronavírus európai terjedése a napokban kritikus méreteket öltött, sajnos, elérte Magyarorszagot is. Mint tudjuk, több környező országban is van regisztrált fertőzött, és mivel több külföldi jegyvásárlóról is van tudomásunk, leginkább Románia területéről, akik a március 6-ra meghirdetett Mulatós Arénára jegyet váltottak, így a rendezvényt elhalasztjuk! – írta a közösségi oldalán Jolly, akinek aggodalma nem alaptalan, hiszen a jegyvásárlók között több olyan ember is akadt akik a veszélyt jelentő országokból érkeznének. 

– A helyszíni egészségügyi szűrést nem áll módunkban megvalósítani, rendezvényünket ezért egy őszi időpontra halasztjuk Önök és családtagjaik egészségének megóvása érdekében. Mindenki együttműködését és megértését kérjük! Jegyeik természetesen az új időpontra is érvényesek, mely jelenleg egyeztetés alatt van! A megvásárolt jegyek a vásárlás helyszínén visszaválthatóak! – fűzte hozzá az énekes. 

* * *

A koronavírussal kapcsolatos legfrissebb híreket ide kattintva találja!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek