Celeb

Horváth Éva fia tovább cicizhet

L. P.

Létrehozva: 2020.03.19.

Egy héttel tért hamarabb haza Horváth Éva, mint férje és fia. Az édesanya ugyanis így akarta Kristófot leszoktatni a ciciről, de a koronavírus közbeszólt.

A műsorvezető Horváth Éva már korábban is őszintén vallott arról, hogy nehezére esik leszoktatni két és fél­éves kisfiát a szoptatásról, és hiába vetett be többféle praktikát még mindig nem sikerül azt elérniük, hogy a kicsi ne kérje a cicit. Emiatt komoly döntést hoztak párjával, amikor kiutaztak Balira pár hónapra.  

– Még akkor mentünk ki, amikor semmi nem volt  itthon. Sőt még Olaszországban sem volt fertőzött beteg. Így a szokásos családi nyaralásunkra utaztunk ki Balira – válaszolta a Bors megkeresésére Horváth Éva.

Az álomnyaralás alatt pedig semmit nem érzékeltek az ittho­ni egyre súlyosbodó vírusfer­tőzésből.

– Kint is követtem a magyar híreket, de nem igazán érzékeltem azt, hogy súlyos lenne a helyzet. Mi már kiutazásunknál eldöntöttük, hogy a fiam és a férjem kint maradnak egy héttel tovább, hogy hátha majd ez segít abban, hogy leszoktassam a szoptatásról – mondta el Éva.

A hírek pedig percről percre változtak, ahogy közeledett a hazautazás időpontja, bár Ba­lin még akkor sem ütötte fel a fejét a vírus.

– Egy ausztrál hölgy volt, aki belehalt a betegségbe, de több nem volt ott. Amikor felszálltam a gépre, és elindultam haza, akkor zúdult rám minden. Olyan gyorsan történt az egész, hogy nem tudtam felfogni hirtelen, hogyan tovább. Aztán bekövetkezett, ami minden édesanya rémálma – folytatta az egykori modell lapuknak.

Az egy héttel később foglalt járatot törölték, így kisfia és férje kint ragadtak  a nyaralóövezetben, de szerencséjükre egy utolsó előtti járatra még át tudták foglalni a jegyüket.

– Ha most nem jöttek volna haza, akkor nem tudom, mi lett volna. Már azt néztem, hogyan  tudok visszamenni hozzájuk, de a kiutazás is nehézkesebb most már. Tényleg szörnyű volt átélni, hogy mindössze öt nap leforgása alatt egy katasztrófahelyzet alakult ki, de hál isten most már biztonságban tudhatom  őket – mondta megkönnyebbülve Éva, miközben kisfia boldogan az ebédet kérte édesanyjától. Éva pedig nem tudott nemet mondani. De őszintén, melyik édesanya tudna?

–  Most a leszoktatása  a szoptatásról jelentőségét vesztette ebben a helyzetben. Mi itthon  vagyunk és maradunk is. A kis kertünkben majd ültetünk és játszunk, nem fogjuk elhagyni egy darabig a házat. Van mindenünk, és még a szüleim is biztonságban vannak – mondta el lapunknak Horváth Éva.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek