A luxusfeleség hisz abban, hogy időnként meg kell vonni a szervezettől bizonyos táplálékokat, és egészen húsvétig semmilyen állati eredetű táplálékot nem fogyaszt.
Forrás: Bors
Február 26-án kezdődött el a húsvéti nagyböjt negyven napja, és idén a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője, Csősz Boglárka is úgy döntött, hogy húsvétvasárnapig mellőzi az állati eredetű ételeket.
– Tizennyolc éves korom óta rendszeresen böjtölök, és a mostani negyven napot is nagyon komolyan veszem. Próbáltam már léböjtöket is, de mindenféle ilyen kúrát szeretek, és a férjemmel is sokszor eljárunk különböző, böjtölés köré épülő központokba – árulta el a Borsnak Bogi, akinek férje, Burak Talu az egyik, közös Fülöp-szigeteki közös utazásuk óta már jógázni is elkezdett.
A luxusfeleség szerint nem nehéz a húsmentes élet, hiszen így is rengeteg finom fogást tud enni.
– Nagyon sok, főleg gluténmentes gabonafélét eszem, ezen kívül zöldségeket, gyümölcsöket. Egy éve egyébként is szinte teljesen abbahagytam a húsevést, így az a része nem nehéz, inkább a sajtok vagy a tej elhagyása okozott kisebb problémákat. Ez a legszebb időszak a böjtölésre, amikor a természet ébredezik, és pár hét múlva már jönnek a friss zöldségek, a retek, a hagyma, amiket amúgy is imádok – tudtuk meg Bogitól, akinek a böjtöléssel nem a fogyás a célja.
– Az utolsó kutatások szerint hetente egy, vagy havonta három-négy napot böjtölni kellene, mert azzal tisztul az emberi test és nekem is a méregtelenítés, a tisztítás a célom. Negyven napig az alkohol is tilos, de a forgatáson volt egy kis incidens és muszáj volt egy kis pezsgőt innom, de majd leimádkozom – mondta nevetve a luxusfeleség.