Celeb

Tombol a koronavírus: Elszakítja a járvány Vitray Tamást öt unokájától

F. Zs.

Létrehozva: 2020.10.06.

A járvány második hullámához már gyakorlottabban alkalmazkodik Vitray Tamás. Ám az unokáit még mindig távoltartják a tévés legendától.

November ötödikén tölti be a 88. életévét a Kossuth-díjas, Kiváló mûvész és Prima Primissima-díjas újságíró, aki a koronavírus-helyzetben csendes születésnapra számít. A tévés legendára nagyon vigyáz a családja, ezért hónapok óta nem találkozhat öt unokájával, akiket rajongással szeret.

Nem lesz nagy születésnapi buli, igaz nem is vágyom nagy ünneplésre, sok emberre – mondja a Bors megkeresésére Vitray Tamás. – Családi körben természetesen nagyon szívesen ünnepelnék, de a jelenlegi helyzetben erre sem lesz esély. A gyerekeim vigyáznak rám, ezért nem találkozhatok az unokáimmal. Csak az interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot.

Ez is érdekelheti!

Honthy Hannának aposztrofálta Vitray Rózsa Györgyöt

Kopeczky Lajos: Vitrayval gombfociztam

Már hivatalos Vitray Tamás és Kállay Bori válása

Vitray Tamás egyébként remek egészségnek örvend, vigyáz magára és betart minden egészségügyi szabályt

– Idén életforma-változáson mentem át, elégedett vagyok a jelenlegi helyzetemben, jól érzem magam a bőrömben – mondja, majd hozzáteszi: – A 2020-as év számomra azért nem olyan tragikus, mint sajnos oly sok embernek, mert nekem nem voltak különösebb terveim, csak az egészségem megőrzése. Az pedig, úgy néz ki, sikerült – mondta szűkszavúan a tévés le­genda, aki korábban már mesélt arról, hogy a második hullámban nincs szüksége külső se­gítségre, bevásárolni maga megy egyszer egy héten. 58 éve ve­zet, mindenhová au­tóval jár, s így próbálja meg ma­gától távoltartani a rettegett vírust.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek