Celeb

Hoppá! Nyírő Bea nem kezdene fiatalabb férfival

K. K.

Létrehozva: 2021.01.04.

A TV2-n futó Doktor Balaton sorozatban közvetlen, kezdeményező, férfifaló orvosasszisztenst alakít Nyírő Bea

Forrás: tv2

A Doktor Balaton pletykafészke, Nyírő Bea lubickol Szentesi Ágika szerepében. Az 54 éves színésznő egy minden lében kanál, férfifaló orvosasszisztenst alakít, aki minden csáberejét bevetve próbálja az ujja köré csavarni a kiszemeltjeit.

Több mint harminc évvel ezelőtt végeztem a Színművészeti Főiskolán, s azóta számtalan szerepet eljátszottam már. Szerénytelenül mondhatom, hogy szinte mindent láttam, megtapasztaltam már a pályám során, ám Ágika karakterével komolyan meg kellett birkóznom – kezdi lapunknak a Doktor Balaton népszerű színésznője, akinek a legnagyobb nehézséget az orvosasszisztens közvetlensége, kezdeményezése okozta.

Ágika egy elvirágzott falusi szépség, aki szereti tenni-venni magát a fiatalabb férfiaknak.

– A kezdeményezés, mint olyan, egyáltalán nem áll tőle távol, s minden csáberejét bevetve startol rá a kiszemeltjeire. Ezzel eleinte nehezen birkóztam meg, és furcsa volt, hogy nekem kell felcsípnem a férfiakat, mert a való életben egyáltalán nem vagyok egy kezdeményező típus. Persze ha valaki tetszik, akkor azon rajta tartom a szememet, de én inkább mindig a humorommal hódítok, mintsem a külsőmmel – ismerte be a Jóbarátok Phoebe-jének magyar hangja, aki minden pillanatát élvezte a forgatásnak.

Heti három-négy napot forgattam, s bár elég feszített tempóban zajlottak a munkálatok, mégis minden pillanatát élveztem. A stáb minden akadályt nagyon profin kezelt, s a koronavírusjárványt is nagyon komolyan vették. Minden alkalommal szűrtek minket, és ha valaki már köhögött egyet, azt azonnal kivették a munkálatokból. Szerencsére én megúsztam a Covidot, bár tény, hogy nagyon vigyáztam, s mind a mai napig vigyá­zok az egészségemre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek