Celeb

Megújult a TV2 digitális platformja – Itt a TV2 Play!

Bors

Létrehozva: 2021.02.15.

Új külsővel, kényelmi funkciókkal ellátott, felhasználóbarát felülettel és személyre szabott ajánlómotorral várja a nézőket a TV2 Csoport új online platformja, a TV2 Play (tv2play.hu). A könnyen kezelhető videós felületen elérhetőek a TV2 legnépszerűbb műsorai, sorozatai, valamint a csatornaportfólió korábbi nagysikerű műsorai is. A szolgáltatás mindenki számára ingyenesen használható, néhány extra kényelmi funkció, például a személyre szabható „kedvencek lista” létrehozása pedig regisztráció után érhető el.

Forrás: TV2

Elindult a TV2 Csoport saját, streaming szolgáltatást nyújtó platformja, a TV2 Play. Az ingyenesen használható felületen a piacvezető tévétársaság* számos saját gyártású produkciója, sorozata és folyamatosan frissülő nemzetközi filmek, valamint az aktuális tévéképernyőn futó műsorokhoz tartozó extra tartalom is elérhető, az ajánlómotornak köszönhetően pedig kifejezetten az adott felhasználó számára érdekes videókat ajánl majd a rendszer.


A TV2 több mint 20 évének legemlékezetesebb pillanatai a TV2 Play-en


A TV2 Play felhasználói ismét átélhetik a Megasztár összes évadának legemlékezetesebb produkcióit és győztes pillanatait, A Nagy Duett felejthetetlen előadásait, a Sztárban Sztár fergeteges átalakulásait, valamint a Nicsak, ki vagyok? döbbenetes leleplezéseit is. Az Exatlon Hungary gigászi küzdelmei, drámai pillanatai és legnagyobb győzelmei mind megtalálhatóak a TV2 Play felületén – ráadásul a 3. évadban ezek a tartalmak már az egész világon elérhetőek. Ha valaki ismét átélné a Dancing with the Stars látványos produkcióit, akkor azonnal megteheti a streaming felületen.
A sorozatok szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket a platform – a Jóban Rosszban összes epizódja megtekinthető már egészen a kezdetektől, ahogy a TV2 és az Izaura TV legnépszerűbb hazai gyártású, vagy éppen török és dél-amerikai sorozatainak visszanézhető epizódjai, továbbá a Mokka emlékezetes, vicces, megható, vagy épp botrányos beszélgetései is mind megtalálhatóak a felületen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek