Celeb

Balázs Andi visszaköltözött a szerelméhez

Bors

Létrehozva: 2021.03.22.

A színésznő hatalmas áldozatot hozott, hogy megvédje a kollégáit. A kedvese megfertőződött a koronavírussal, ezért elköltözött otthonról. Két héten át nem találkozhatott a szerelmével, de ez csak megerősítette a kapcsolatukat, most végre újra romantikázhatnak.

Forrás: Bors

Balázs Andi kihívásokkal teli időszakot tudhat maga mögött. A kedveséről Gáborról két héttel ezelőtt kiderült, hogy megfertőződött a koronavírussal. A színésznő akkor lapunknak elmondta, hogy bár októberben ő maga már átesett a víruson, ennek ellenére úgy döntött, 19 év után elköltözik a párjától. Tette mindezt azért, mert gőzerővel dolgozott egy különleges filmen, amely Karinthy Frigyes és Böhm Aranka szerelmének állít emléket, s nem akarta veszélybe sodorni a kollégáit. 

a legjobbkor jött

– Éppen aznap intéztem el a nagybevásárlást, amikor megkaptuk a teszt eredményét, így Gábornak mindene megvolt, amire csak szüksége lehetett. Minden nap beszéltünk és folyamatosan tájékoztatott az állapotáról, szerencsére komolyabb tünetek nélkül megúszta - mondta Andi, aki a külön töltött idő alatt több barátját is meginvitálta az ideiglenes otthonába. 

Negatív teszttel jöttek, mindegyikük felelősségteljes 

- tette hozzá a színésznő, aki bizonyos szempontból élvezte ugyan az új helyzetet, de már nagyon vágyott vissza a családi fészekbe.

- Eddig is nagyon szerettük egymást, de ez a fajta "távkapcsolat" csak megerősített minket abban, hogy mi már végérvényesen összetartozunk. Olyanok voltunk, mint a tinik, már nagyon vágytunk egymás társaságára. Rettentően örültem, amikor Gábor egyik este elmondta, hogy negatív lett az utolsó tesztje! - osztotta meg örömmel. Andi ekkor már nagyon izgatott volt, hogy végre hazaköltözhet, de ezt még két napig nem tehette meg, mivel a forgatás végéig a belvárosi lakásban maradt, szerelme azonban már meglátogathatta őt. 


Annyira jó volt újra megölelni Gábort, ez erőt adott ahhoz, hogy végigcsináljam az utolsó napot is. Másnap pedig búcsút vettem a belvárosi kéglitől és hazamehettem az én kis falkámhoz!


- fejezte be a színésznő, aki az optimizmusának köszönhetően vészelte át ezt az időszakot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek