Celeb

Sáfrány Emese: Türelmetlenül vártam már ezt a lánykérést!

Bors

Létrehozva: 2021.03.23.

Végre megtörtént, amire régóta várt a csinos légtornász. A Borsnak az esküvő részleteiről is mesélt...

Forrás: saját

Kétségkívül Sáfrány Emese az egyik, ha nem a legboldogabb celebritás kis hazánkban, ugyanis párja a napokban megkérte a kezét, s már a kis trónörökös is úton van.  A légtornász a Borsnak részletesen mesélt a nagy eseményről, és arról, hogy ezzel minden álma valóra vált. 

"Egy sima kirándulásnak gondoltam, amikor Ádám elvitt az ösküi kerektemplomba. Tudja, hogy imádom a várakat, templomokat. Nem gyanakodtam, amikor észrevettem, hogy csak ketten vagyunk odabenn a kápolnában, s még akkor sem, amikor elindult egy videó a közös képeinkből összeállítva. Aztán egy csodás kis monológ után azt mondta, velem szeretné leélni az életét, és reméli, hogy én is így gondolom. És feltette a nagy kérdést... - emlékezett élete legromantikusabb pillanatára Emese, akit ezután is meglepetések sora ért, ugyanis az igen után a templom kapuja kinyílt, és szüleik is megérkeztek, hogy osztozzanak az örömükben. 

Sosem felejtem el ezt a napot, amire bevallom, régóta várok, de most abszolút nem számítottam rá. Három éve vagyunk együtt Ádámmal, és én két éve türelmetlenül várom, hogy megkérje a kezem - mondta nevetve a kismama, aki idén még biztos nem, de jövőre mindenképp szeretne férjhez menni. 

- Most a babára koncentrálunk, az ő érkezése most a legfontosabb. De jövőre, amikorra remélhetőleg a járványhelyzet is megoldódik, és a kisfiunk is totyog már, szeretnénk egy nagy esküvőt tartani. Mindig is csinos menyasszony akartam lenni, úgyhogy addigra szeretnék újra formába lendülni és valami csodás ruhakölteményben örök hűséget fogadni Ádámnak - tette hozzá Emese. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek