Celeb

Gyászol Kandász Andi - A könnyeivel küzdve szólalt meg a Borsnak: Semmi nem utalt arra, hogy baj történhet

Bors

Létrehozva: 2021.05.04.

A műsorvezető örökre elbúcsúzott szeretett kutyusától.

Forrás: Bors

A műsorvezető az Instagram-oldalán arra kérte a követőit, hogy gondoljanak a kutyájára, mert nagyon rossz egészségi állapotban van. 
Nagyon nehéz most nekünk, de a legjobbakat reméljük. Marcikánk ma egyik napról a másikra reggel 6-kor súlyos állapotba került – írta a közösségi oldalán Andi.

Elbúcsúztak tőle

Andi és a kedvese mindent megtettek azért, hogy a kutyus felépüljön, kórházról kórházra jártak, hogy a legprofibb ellátást biztosítsák neki. A műsorvezetőt telefonon értük utol, a könnyeivel küszködve mondta el, hogy Marci örökre lehunyta a szemét.

- Tüdőelégtelenséggel küzdött, de az elmúlt hetekben teljesen jól volt, semmi nem utalt arra, hogy valami baj történhet. Tudom, hogy már tizennégy éves volt, de bíztunk abban, hogy még köztünk maradhat, mert elkezdett javulni az állapota – mondta elcsukló hangon Andi, aki az éjszaka közepén felriadt és megérezte, hogy a kutyusuk nincs többé.

Nagyon hálás

Andi néhány héttel ezelőtt az Instagram-oldalán köszöntötte fel Marcit. A posztból egyértelműen kiderül, mi mindent jelentett nekik a kutyus.

Életed minden pillanatában boldogságot, örömet, nevetést, szeretetet hozol nekünk. Végtelenül hálásak vagyunk érte. Te vagy a legszebb, legviccesebb, legaranyosabb, legemberibb kutyus a földön.

– Nagyon nehezen viselem, hogy elment a mi Öcsibogyónk. Már nem hallom, ahogy a körme a padlón kopog és bár tudom, hogy továbbra is velünk van, de már soha többé nem ölelhetem meg őt. Elhoztuk a testét, nem akartuk őt idegenek között hagyni. Most visszük az utolsó útjára, végigmegyünk a kedvenc helyein, ott, ahol mindig együtt sétáltunk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek