Celeb

Követői segítségét kéri Horváth Éva: születendő gyermekéről van szó

Bors

Létrehozva: 2021.06.08.

Az egykori szépségkirálynő bajban van: nem tudja, milyen nevet válasszon születendő gyermekének.

Forrás: Bors

Második gyermekét hordja a szíve alatt Horváth Éva, és mivel egyre gyorsabban közeledik a szülés időpontja, kedvesével elkezdtek azon gondolkodni, milyen nevet adjanak a picinek.

Tudtam, hogy a névválasztás nem lesz egyszerű, na de ennyire?!

Egyedül nem megy

Évának nincs könnyű dolga, hiszen sok kritériumnak kell megfelelnie leendő gyermeke nevének. A két legfontosabb szempont, hogy idegen anyanyelvűek is könnyen kimondhassák, illetve hogy ne szerepeljen a legnépszerűbb tíz név között. 

Mivel ez feladja neki a leckét, ezért a követőitől kért segítséget.

– Szívesen fogadom az ötleteiteket – írta Insta-posztjában.

Nem csak ő tanácstalan

Az bejegyzéshez több ismert kismama is hozzászólt. Kiderült, hogy Tápai Szabina pontosan tudja, mit él át Éva, annak ellenére, hogy sokak szerint egy kislány esetében könnyebb a választás. Polgár Kriszta is kommentelt, és elárulta: ő még Évánál is több szabályt állított fel.

– Pontosan ezen kattogunk mi is. Azt hittem, a fiú név nehéz volt. Nah de a lány... És akkor még számmisztikailag is legyen jó, legyen jó hangzása a vezetéknévvel, ne legyen a közeli családban és barátoknál, a jelentese legyen pozitív – sorolta.

NÉPSZERŰ az Erik

A névajánlatokat böngészve feltűnhet: az Erik illetve Kornél neveket többen is ajánlják, de az Alex is népszerű. De vajon melyik mellett dönt majd Horváth Éva?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek