Celeb

Kiderült a királyi család mocskos titka: így bántak Diana hercegnővel valójában

Bors

Létrehozva: 2021.06.09.

Nyílt titok volt, hogy Károly csalja Dianát, de az csak most derült ki, hogy ki buzdította erre a trónörököst.

A Channel 5 csatorna a napokban tűzte műsorára a legújabb királyi dokumentumfilmjét, ami rengeteg embert sokkolt. Az Anyakirályné: A nemzet nagymamája című műsor Erzsébet királynéval, II. Erzsébet anyjával foglalkozott, és voltak benne olyan történetek, amikre nem készültek fel a nézők.

A legnagyobb visszhangot az az állítása keltette, miszerint az anyakirályné hevesen támogatta Károlyt abban, hogy Camillával csalja Dianát. Szerinte nem volt azzal semmi baj, hogy kedvenc unokája szeretőt tart, ezért Dianát okolta a válásért. A királyné szerint a walesi hercegné gyerekesen gondolkozott és tündérmesék szerint képzelte el, hogy milyennek kéne lennie egy házasságnak. Erzsébet felfogásában otthon is a rang számított, és ha a trónörökös félre akar lépni, akkor arra lehetőséget kell biztosítania a feleségének.

Dianát állítólag meg is félemlítette az anyakirályné, amikor Károly házasságtöréséről beszélgettek. A válás elindítása után pedig egyenesen Anglia ellenségének titulálta a heves vérmérsékletű Erzsébet unokája feleségét.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek