Celeb

Most jelentették be: Elhunyt a népszerű színész, akiért egy ország fogott össze

Bors

Létrehozva: 2021.10.11.

Elhunyt a híres sorozatsztár, szervezete feladta a küzdelmet.

Képünk illusztráció

Forrás: Pixabay

58 éves korában elhunyt Granville Adams, elvesztette a rák elleni küzdelmet. Halála hírét az Óz című sorozat alkotója, Tom Fontana közölte az Instagramon. 

A hollywoodi színész Zahir Arif szerepéről vált híressé az HBO Óz című sorozatában, amiben 1997 és 2003 között szerepelt. Granville először tavaly decemberben jelentette be a szörnyű diagnózist, az Instagramon osztott meg egy fotót magáról egy kórházi ágyban fekve, a követező szókimondó szöveggel: – Ba**meg rák!

Színésztársai ezután egy GoFundMe-gyűjtést indítottak, hogy segítsenek a sztárnak és családjának a növekvő kórházi számlák kifizetésében. Az oldal utolsó, februári frissítése szerint több mint 95 000 dollárt (kb. 40 millió forintot) gyűjtöttek össze.

Ám vasárnap este hosszú küzdelem után feladta a harcot a rákkal szemben Granville Adams. Feleségét, Christinat hagyta hátra.

Tom Fontana a következő szívszorító szavakkal búcsúztatta kollégáját és barátját: – Jó éjt, édes herceg/és az angyalok énekével térj örök nyugalomba.

Az Óz színésztársai, Dean Winters és Kirk Acevedo szintén tisztelegtek Granville Adams emléke előtt. 

– 1992-ben találkoztam először Grannyvel. A mosolya fertőző volt, a kacagása mámorító. Soha, de soha nem beszélt rosszat senkiről, és kihívok bárkit, aki valami rosszat akar mondani erről az emberről. Granville-t szerették, és kész – búcsúzott tőle Dean Winters, aki Adamset úgy jellemezte, mint egy szerény, gyönyörű lelket, aki egy teljesen új szintre emelte a túlvilági életet.

– Hiányozni fogsz, barátom. A testvérem vagy, és jobb ember lettem, mert ismertelek – zárta sorait. 

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek