Celeb

Tiszta vizet öntött a pohárba Majka: ez az igazság a visszavonulásáról

Címkék
Majkafriss

Bors

Létrehozva: 2021.10.22.

Majka rendbe tette az utóbbi híreszteléseket.

Több lap is lehozta, hogy Majka visszavonul és tévézni sem akar már. Egyes hírek szerint egy évig nem akar fellépni és szerepelni, ám a rapper a Facebook-oldalán tiszta vizet öntött a pohárba. Kiderült, hogy nem egy évre, csak év végéig nem koncertezik, a televíziós munkáit viszont valóban jegeli egy ideig.

Mint írta, a zenélés számára örök, ha a koncertek mellett pedig még televíziós munkát is vállalna, nem maradna ideje semmi másra. Ezt elégelte meg, és ezért döntött a lassítás mellett.

"Bár tervezek régóta egy nagyobb szünetet, amiben a most végzett munkáim közül egyiket sem szándékozom csinálni, de ez még kicsit odébb van. A zene marad. Örökre … Sosem tudott olyan bajom, nyomorom lenni, amit ne oldott volna meg az az érzés, mikor kilépek a színpadra. És ez nagy drog.. 
Viszont a televíziózással egy ideje hadilábon állok. Évek óta érzem, hogy szeretnék kiszakadni egy hosszabb időre"
- írta posztjában Majka. Bevallotta, a TV2 Sztárban sztár leszek! műsort azért vállalta, mert bizonytalan volt, a pandémia miatt mikor koncertezhetnek újra. De mint írta, egy percig sem bánta meg, mert nagyon élvezi a forgatásokat.

"A zene mellett ha bevállalom a tévézést, akkor sosem marad energiám másra, és én szeretnék csinálni valami mást is. Vendégként biztos megjelenek majd egy-két helyen, de műsort vezetni vagy zsűrizni biztosan nem szeretnék.(Persze biztosan ilyenkor bújik elő majd a TV2 valamilyen k.rva jó ötlettel , és nagylelkű ajánlattal, hogy rágjam a körmöm). Szóval a megjelent cikkek nyomokban tartalmaznak igazságot. Nyomom a zenét, toljuk a koncerteket, kicsit jegelem a tv-t, és ha változik a világ, akkor nem ér a nevem!" - zárta a bejegyzését.

Az újságokban sok minden megjelenik. A fele igaz (jóesetben), a másik fele meg furmányos szerkesztők,hóbortos oda nem...

Közzétette: Majka – 2021. október 22., péntek
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek