Pénz

Egymillió forintot kapott a TV2-től a Farm VIP kiesője

Bors

Létrehozva: 2021.12.17.

Oláh Gergő és Gyepes Gábor a párbajban is egymásnak feszült. Igen szoros küzdelemben dőlt el a verseny.

Tegnap egy brutális védettségi játékban bizonyították kitartásukat és erejüket a Farm VIP játékosainak. Póth Dia, Gyepes Gábor és Kammerer Zoli a feladat legjobbjaiként 2,5 órán át tartottak egy-egy vizes vödröt. Amit végül hajszál híján Zoli nyert meg, de a másik két játékos is kivételeles teljesítményről tett tanúbizonyságot.

A Farmgyűlésen Gergő lett a biztos párbajozó, aki Gyepit választotta ellenfeléül. A két férfinak igazi vasgyúróvá kellett válnia, ugyanis a feladatban harminc darab vasrudat kellett meghajlítaniuk.

Fotó: TV2

– Igen szoros verseny kerekedett ki Gáborral. Vashajlításban kellett versenyeztünk, amiben nagyon sokáig én vezettem. De a végére Gyepi megfordította és legyőzött a párbajban. Nem sokkal maradtam le, csak két darabbal, de nem azért nem bánkódom, ügyesebb volt – mondta Gergő.

 Gergő azért sem bánkódik a kiesésen, hiszen az egyik termelést segítő feladatban egy millió forinttal lett gazdagabb. A megnyert összeget a családjára fordítja, hogy minél több mindent megtudjon adni nekik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek