Gólyahír

Kiderült, mikor érkezik Stohl András ötödik gyermeke

Bors

Létrehozva: 2022.02.11.

Mindenki nagyon várja már a színész és felesége babáját.

Forrás: Bors

Nyárra várja ötödik gyermekét Stohl András és felesége – derült ki a Mokkának adott interjújukból.

A pár azt is elmondta, mivel mindenkinek a téli időszakban vannak a születés- és névnapjai, ezért eleve azt szerették volna, ha nyári gyermekük lesz.

Nyári baba lesz. Minden ünnep télen van az életünkben és én utáltam, hogy soha nem tudtam elmenni a barátnőimmel sehova, akinek meg nyáron volt, mindig jó bulikat tartott. A mi gyerekünk is ki tudja majd ezt élni egész életében – mondta Vica.

A pár sugárzik a boldogságtól, és ez igaz a színész négy gyermekére is, ugyanis mindannyian nagyon örültek a gólyahírnek.

– Rebusnak mondtuk el először, eléggé meghatódott. Lucusnak másodjára, de ő már szinte tudta, ő is nagyon boldog volt. (…)Hatalmas öröm volt, hogy ilyen szeretettel fogadta a család. Számomra kiemelten fontos volt, hogy mit mondanak. Tudtuk, hogy a nagyok jól fogadják, hiszen felnőtt emberekről van szó, de kérdés volt, hogy a kicsik mit szólnak hozzá. Franciska is iszonyú édes volt, de a kis Bandi volt a kérdés, hiszen még csak hétéves. (…)Őt odahívtuk az asztalhoz, de azt hitte, hogy valami rosszat csinált és már görbült a szája lefelé. Mondtuk neki, hogy mi a helyzet, de csak lassan esett le neki. Nagyon örült végül, és elmondta, szeretné, ha fiú lenne és focizhatnának együtt – árulta el a színész, akinek a felesége jól éli meg a terhességet, nem gyötri rosszullét.

Stohl egyébként romantikus módon tudta meg azt is, hogy ismét apai örömök elé néz. Épp egy hosszú nap végén ért haza, majd alváshoz készülődve kapta a kezébe a pozitív tesztet.

– Megpuszilt, én pedig elővettem és megmutattam neki a tesztet. Először nem tudta, hogy mi az, majd amikor realizálta, a nyakamba ugrott és mondta: kisbabánk lesz – számolt be az örömteli pillanatról a hamarosan 55. születésnapját ünneplő színész felesége.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek