Exatlon

Futam közben esett össze Szente Gréti, azonnal orvost kellett riasztani

D.G.

Létrehozva: 2022.02.08.

Három hét faház után, nagyon meg akarták nyerni a villajátékot a Bajnokok. De az Exatlon már csak ilyen, a Kihívók is mindent megtettek, hogy maradjanak a luxusban, ami sikerült is nekik.

Forrás: TV2

A kékek egyik legerősebb versenyzője, Szente Gréti már többször kijelentette, hogy a nomád faházban nem tud rendesen aludni, így ő is nagyon odatette magát a futamában. De miközben Rákóczi Renivel csapott össze, egyszer csak összeesett.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Tudtam, hogy nem lenne szabad megküldenem a pályát, közben nem is volt probléma, de ahogy befejeztem a futamot már alig bírtam el a karikákat 

– mesélte a Borsnak Gréti. – Nem igazán érzékeltem a valóságot, összefolyt minden, alig láttam, éreztem, hogy össze fogok esni és meg is történt. A többire nem is igazán emlékszem. Még nem történt velem ilyesmi, de annak tudom be, hogy egészségügyileg nem voltam száz százalékos aznap, illetve valószínűleg a meleg is rátett. Akkor kicsit drámaian éltem meg, de pihentem, kaptam elektrolitot és szerencsére nem lett belőle semmi komolyabb probléma. Egyébként mindig odafigyelek arra, ha a szervezetem jelez, hogy ne toljam túl a dolgokat, de otthon is sokat edzem, és általában tudom, hogy mennyit bír el a szervezetem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek