Rövid póráz

Kitálalt egy bennfentes: Meghan még azt is megtiltja Harrynek, hogy beszéljen

Létrehozva: 2022.02.20.

Igazán rövid pórázon tartja Meghan Harry herceget állítólag.

Jesus Enrique Rosas testbeszéd-szakértő állítja, Meghan Markle még a szabad beszédet is tiltja Harry hercegnek. A Body Language Guy YouTube-csatorna működtetője úgy véli, az egykori színésznő finom kézmozdulatokkal akadályozza meg férjét abban, hogy olyan dolgot tegyen vagy mondjon, ami neki nem tetszik.

"2019-ben Harry és Meghan részt vettek a Wellchild díjátadón. A fal mellett ültek, és csak egy családdal tudtak beszélgetni. Harry kedélyesen el is diskurált velük, mire Meghan felpattant és némán intett Harrynek, hogy kövesse a példáját. És nem ez volt az egyedüli, amikor félbeszakította Harryt, hogy az legyen, amit ő akar. 

Több felvételen is látszik, ahogy leállítja Harryt, van, amikor kézmozdulatokkal vagy más testbeszéddel. De emlékezzünk csak az Oprah-interjúra, ahol szó szerint azt mondja neki, hogy fogja be a száját" - mondta a szakértő.

Több szakértő és a királyi családhoz közel álló forrás szerint is Meghan már tesz arra, mit gondolnak róla a britek, egyáltalán nem áll szándékában visszatérni a szigetországba. Kezdetek óta irányítani akarta Harryt, ezt a célját pedig láthatóan elérte.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek