Gyász

Magyar topmodellt gázolt halálra a vonat Nyúlnál

Létrehozva: 2022.08.30.

Halálos kimenetelű vonatbaleset történt Győr és Nyúl között, ahol egy személyvonat elé hajtott egy zöld színű Opel. A kocsit Szőnyi Ildikó, a nyolcvanas évek ismert modellje vezette. Nagy valószínűséggel öngyilkosságot követett el.

Halálos kimenetelű baleset történt vasárnap késő este Győr és Nyúl között, ahol egy személyautó hajtott fel a sínekre, közvetlenül egy vonat elé. A szerelvény száz méteren keresztül tolta maga előtt a kocsit. A sofőr életét nem sikerült megmenteni. Akkor még csak arról szóltak a hírek: a gépkocsit vezető 55 év körüli nő a sorompók lezárulta előtt leparkolta járművét a sínen, majd megvárta az érkező vonatot – írja a Blikk. Az azonban csak most látott napvilágot, ki volt az áldozat:

Szőnyi Ildikó, a nyolcvanas évek ismert modellje.

Haláláról Marjai Judit fotóművész számolt be közösségi oldalán.

Búcsúzom… Szegény Ildi, remélem, most már könnyebb neked.

 Részvét a családnak és persze Ildi emlékének. Milyen vidám fiatal lány volt, de az utóbbi évei tele voltak betegséggel, csalódással, lelki szenvedéssel. Nagyon sajnálom! Néhány éve megkeresett, hogy újra fotózni szeretne, megtettem, amit kért. Szép volt ismét, de a lelki békéjét már sehol se találta. Fotókon őrizzük az emlékét.

Facebookon búcsúzott a halála előtt

Ildikó az 1980-as évek egyik ismert modellje volt. Első fotózásán 17 évesen vett részt, melyet követően 15 évig maradt a szakmában. Az utóbbi években azonban sötét felhők gyülekeztek a feje felett. Utolsó Facebook-posztja pedig kifejezetten nyugtalanító:

Ne írjatok, köszönöm!

Nem sokkal korábban pedig egy betegséggel kapcsolatos posztot osztott meg, melyhez olyan gondolatokat fűzött, hogy az egész család csak a vagyonát akarja...

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek