Betegség

Megrázó hírt jelentett be reggel a szőke műsorvezető: rákos

Létrehozva: 2022.09.06.

A 37 éves műsorvezetőnél 3. stádiumú méhnyakrákot diagnosztiz

A Sky Sports műsorvezetője, Jo Wilson bejelentette, hogy 3. stádiumú méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. A 37 éves műsorvezető, aki 2015 óta vezeti a Sky Sportst, kemoterápián és sugárkezelésen esik át, miután idén nyáron diagnosztizálták. A műsorvezető már 6 kilót fogyott a kezelések hatására. 

Wilson az évenkénti rákszűrésre ment el, ott derült ki, hogy elváltozás van a szervezetében, méhnyakrákja van. Később azt is kimutatták a vizsgálatok, hogy a rák átterjedt a nyirokcsomókra is. 

Jo egy 23 hónapos kislány boldog anyukája volt, ám zokogva borult férje, Dan karjaiba, amikor az orvosok közölték vele a hírt.

"Sírtam, miközben egy kedves nővér fogta a kezemet. Aztán sírtam Dannek, és ő nagyon meg volt döbbenve, mert nem igazán gondolta, hogy rák lesz. Kétségbeesetten reméled, hogy egyszer csak felhívnak, hogy tévedtek" - mondta Jo. "Azt kérdeztem az orvostól, hogy »meg fogok halni?«.  »Nem fogsz meghalni« - nyugtatott meg. Kezelhető és gyógyítható."

Jo nyíltan beszélt a kezelés sikerességével kapcsolatos félelmeiről, mondván, bár 70%-os a siker aránya, mindig a 30%-os esélyre gondol, hogy esetleg nem működik. Mint mondta, ezen a hozzáállásán próbál változtatni, mert tudja, milyen sokat segíthetnek a pozitív gondolatok. A műsorvezető azt is hozzátette, szerencsésnek érzi magát, amiért nem halogatta tovább a szűrővizsgálatot, így még időben el tudták kapni a kórt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek