Háború

Újabb döbbenetes vádakkal állt elő Berki Krisztián édesanyja: "pokollá tette a fiam életét"

Létrehozva: 2022.09.03.

Berki Krisztián édesanyja ismét nekifeszült Mazsinak.

Nemhogy nem enyhülne, egyre elmérgesedik a helyzet Berki Krisztián édesanyja és özvegye között. Már-már mondhatjuk, hogy kitört a családi háború. Ahogy arról a Bors is beszámolt pénteken, Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia a Mokka kamerái előtt vádolta meg Mazsit azzal, hogy nem volt jó felesége a fiának, nem volt elég házias és egészen odáig merészkedett, hogy azt mondta, Mazsi miatt halt meg Krisztián.

Berki Krisztián édesanyja
Fotó: TV2

Berki Mazsi a vádakra a Borsnak reagált, azt mondta, most már sajnálja, hogy visszahozta Krisztián életébe az édesanyját, akivel évtizedekig nem volt jó viszonyban az izomceleb.

 

Úgy tűnik, Júlia asszonyt még inkább felpaprikázta ez a nyilatkozat, ugyanis újabb, még durvább vádakkal illette a menyét.

"Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer? Ez az állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg" – sóhajtott a Blikknek Berki édesanyja, aki erősen kritizálta Berki Mazsi viselkedését, szerinte ugyanis a gyásza nem őszinte.

"Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe" – jelentette ki.

"Azt merte nekem mondani az a némber, hogy Krisztián azért halt meg, mert én nem voltam vele a gyerekkorában. Még hogy az ő segítségével békültem ki a fiammal... Ez hazugság, már Nati születése óta jóban voltunk, ez a nő akkor még sehol nem volt. De nem ez az egyetlen hazugság. Azt mondta ugyanis, hogy én nagyon jól tudom, hogy mi volt a fiam halálának oka. Hogy tudnám, amikor nem adja oda a boncolási jegyzőkönyvet? Nekem azt állította, ő sem kérte ki, mert fájna tudni az igazságot, erre a Tényeknek azt mondja, mégis tudja, csak nem akarja nyilvánosságra hozni a gyerekek miatt" - fakadt ki az asszony.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek