Viszály

Vilmos herceg nem tud megbocsátani, találkozni sem hajlandó Harryvel

Bors

Létrehozva: 2022.09.05.

Vilmos és Katalin nem akarnak találkozni Harryékkel, miután elvesztették a beléjük vetett hitüket. Nemsokára tovább mélyülhet a testvérek közti szakadék.

Harry herceg és Meghan Markle szombaton ismét Angliába látogatnak. Terveik szerint a Frogmore Cottage-ben terveznek megszállni, amit még II. Erzsébet királynőtől kaptak esküvőjükre. A ház pedig csupán 115 méterre, vagyis mindössze tizenöt perc sétára van Vilmos herceg és családja otthonától.

Vilmos herceg, Harry herceg, brit királyi család AFP
Fotó: AFP

Ám a Daily Mail információi szerint Vilmos herceg nem tervez találkozni az öccsével, legalábbis addig biztosan nem, amíg ki nem derül, mit tartalmaz a télen megjelenő memoárja és a Netflixre készülő dokumentumfilmje. A 40 éves herceg és felesége, Kate Middleton ugyanis attól tart, hogy beszélgetésüket felvennénk és felhasználnák a későbbiekben. Ennek pedig még a lehetőségét is szeretnék kivédeni.

– Elvesztették az esélyüket arra, hogy megbízzanak bennük, mivel fennáll az esélye annak, hogy minden beszélgetést rögzítenek, és felhasználják ellenük – mondta Angela Levin királyi életrajzíró.

Levin azt is hozzátette, hogy Vilmos nem csak nem bízik többé Harryben, de sussexék saját hibájának tulajdonítja, hogy megromlott a viszonyuk. Pontosabban véleményük szerint hatalmas túlzásaik és bunkó viselkedésük miatt jött létre a köztük lévő szakadék.

A palota forrása szerint, azonban Harry és Meghan sem kíván találkozni a királyi család tagjaival, ugyanis visszautasították Károly herceg nyílt meghívását a skóciai Balmoral-birtokára. Ezzel pedig egyúttal elszalasztották a lehetőséget, hogy találkozzanak II. Erzsébet királynővel és rendezzék a viszonyt Károly herceggel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek