Vallomás

Kitálalt a bennfentes: Meghan a magányba taszította Harryt

Létrehozva: 2022.10.22.

Amióta elköltöztek Amerikába, beszűkült a világuk.

Meghan Markle a magányra kárhoztatta Harryt - állítja a királyi szakértő. Mint mondja, a házaspár ismerősi és baráti köre nagyon beszűkült és magányosak az Egyesült Államokban. A szakértő kétségesnek tartja, hogy a pár valóban azon gondolkodna, hogy kell nekik egy harmadik gyermek.

II. ERZSÉBET; MEGHAN hercegnõ; VILMOS herceg; KATALIN hercegnõ; HARRY herceg
Fotó: Chris Jackson

A héten ugyanis felröppentek a pletykák, hogy a sussexi pár kész a családbővítésre és egy harmadik gyermeket is szeretnének egy barátjuk szerint. Kinsey Schofield királyi kommentátor szerint azonban biztos, hogy a pár nem beszélt ilyenekről a barátiaknak, főleg, hogy mióta otthagyták a királyi családot, csak kevesekben bíznak meg.

"Ha Harry és Meghan valóban harmadik gyermekre vágyik, az csak azért lehetne, mert nagyon magányosak. Egyikük sem kommunikál a családjával és a régi barátaikkal sem állnak már szóba. Egyre kevesebb emberben bíznak meg. És Meghan nem hiszem, hogy még egyszer kitenné a testét a várandósság kihívásainak" - mondta a szakértő.

"Bár már megszoktam, hogy Harry herceg és Meghan Markle ellentmondanak egymásnak, egy harmadik gyermek teljesen szembemegy azzal, amit Harry herceg mondott a brit Vogue-nak, Jane Goodall csimpánzszakértővel folytatott 2019-es beszélgetésében" - tette hozzá Schofield. „Azt mondta az aktivistának, hogy legfeljebb két gyereke lesz, és döntését a klímaváltozással okolta. Kifejezetten azt mondta, hogy Archie születése megnövelte a környezettudatosságát."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek