Tánc

Nagyon megviselte Pap Dorcit a zsűri kritikája

Létrehozva: 2022.10.15.

Kemény kritikákat kapott a zsűritől az Exatlon egykori kihívója, nagyon megviselte őket táncospárjával. Igyekeznek tanulni belőle és még jobban felkészülni a mai élő adásra.

Pap Dorci és Baranya Dávid múlt hét szombaton nagyon erős értékelést kapott a Dancing With The Stars bíráitól. A táncospárt megviselte a kritika, mert úgy érezték, hogy hibátlan és vidám volt a produkciójuk.

Hullámzó hangulatba kerültünk szombat este, élveztük a táncot, nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon rosszul esett az értékelés, amit a zsűritől kaptunk – mesélte szomorkodva Dorci.

Azóta persze túllendültek rajta és igyekeznek az építő kritikákat megfogadni. Már nagyon várják a mai fellépésüket, hogy megmutassák mennyit tanultak a múlt hétből, valamint nagyon hálásak, hogy a rajongóik ennyire támogatták őket és újabb lehetőséget kaptak a bizonyításra.

Nagyon komoly koreográfiával készülünk a mai napra. Nem szeretnénk túlzottan teletenni emelésekkel, „elalibizni” a táncot. Persze, amennyit megkövetel a szépsége, az nem marad ki. A kevesebb néha több elv mentén készülünk

 – mesélte izgatottan a páros.

Dorci egyébként már az elején leszögezte Dávidnak, hogy szeretne a táncra fókuszálni és nem az akrobatikákat előnyben részesíteni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek