Ünnep

Nehéz lesz Berki Mazsi első karácsonya, Krisztián nélkül

Zs.

Létrehozva: 2022.12.22.

Az özvegy szűk családi körben, a szeretteivel üli majd körbe az asztalt. Ez lesz az első ünnepe özvegyként és az első olyan karácsony, amit a kislánya már megért.

Tavaly még minden annyira más volt. A Berki család az ünnepek közeledtével, szokás szerint ezer fokon égett, intézkedtek, vásároltak, videók és közös fotók tömkelegét töltötték fel a közösségi oldalakra, karácsonyi fotózásra mentek. A legtöbb dolog Krisztián elképzelése szerint történt, Mazsi csak kevés ételt készíthetett, a híres férje szerint ugyanis a nőknek nem az a dolga, hogy az ünnepeket a sütő előtt töltsék, rabszolgaként. (Ezzel nyilván sok nő egyet is ért.)

Berki Mazsi
Mazsi szótlanul állt Krisztián temetésén 

A fiatal özvegynek nehéz éve volt, éppen ezért már hónapokkal ezelőtt megfogadta, hogy az idei karácsonya más lesz. Sokkal több időt tervez a kislányával lenni, aki már csodálva nézi a fenyőfa világító díszeit és a konyhában is több időt tervez tölteni. 

Hogy milyen elképzelésekkel és érzésekkel vág neki élete legnehezebb karácsonyának az özvegy, arról a Bors pénteki lapszámában olvashatnak. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek