Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban, kiderültek Harry sötét titkai

Címkék
Harry herceg

Doris

Létrehozva: 2023.01.12.

Tavaly decemberben a fél világ Harry herceg és Meghan Markle provokatív és egyben őszinte dokusorozatáról beszélt, ám úgy tűnik, hogy Harry önéletrajzi könyve még nagyobbat fog szólni.

A Bors összeszedte a családjának hátat fordító herceg legsokkolóbb kijelentéseit!

Prince Harry’s Book “Spare” released
Fotó: ZUMAPRESS.com

 

1. Boszorkánynak titulálta Kamillát

UK Royals at Christmas Day church service in Sandringham
Fotó: ZUMAPRESS.com / Northfoto

Harry herceg a CBS-nek adott interjújában arról beszélt: Kamilla szerette volna elérni, hogy helyreálljon az imázsa, ezért jó kapcsolatot ápolt a sajtóval, hogy ezt elősegítse. Ez már csak azért is aggasztotta Harry-t, mert ő köztudottan bizalmatlan volt az újságírókkal szemben, Kamillát pedig kifejezetten veszélyes gonosztevőnek titulálta. Olyannyira, hogy arra kérte apját, III. Károly királyt, hogy soha ne vegye feleségül Kamillát.

 

2. Részegen nősült meg a bátyja?

The Royal Wedding
Fotó: Gareth Fuller / Northfoto

Harry testvére, Vilmos herceg álomszerűnek titulált esküvőjét sem hagyja szó nélkül a most megjelenő könyvében. A lagzi világraszóló esemény volt 2011-ben, ám most egészen más megvilágításba kerülhet a ceremónia. Harry könyvében ugyanis arról esik szó, hogy Vilmos a nagy napot megelőző éjszakán italozott, majd egy szemhunyásnyit sem aludt, és ez látszott rajta. Annak érdekében, hogy tompítsa a bátyjából áradó italszagot, mentolos cukorkát kínált neki.

 

3. Merényletnek tartja anyja halálát

Princess Diana
Fotó: Zuma/ Northfoto / Northfoto

 

Harry új könyvének megjelenése előtt alig két nappal, múlt vasárnap éjszaka leadott 95 perces interjújában elmondta: évekkel édesanyja halála után kérte, hogy autóval, ugyanolyan sebességgel vigyék át őt azon a párizsi alagúton, amelyben Dianát a végzetes autóbaleset érte. Harry szerint az aluljáróban szinte „fizikai képtelenség”, hogy bárki elveszítse uralmát járműve felett, még akkor is, ha előtte kissé felöntött a garatra. A herceg ezzel egyértelműen arra utalt, hogy anyja merénylet áldozata lett.

 

4. Vilmos herceg csúnyán megverte őt

Duke of Sussex autobiography - Spare
Fotó: PA / Northfoto

Harry herceg és bátyja, Vilmos kapcsolata sokáig teljesen idillinek tűnt, ám azóta sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből. Harry herceg állítása szerint Vilmos herceg pofátlannak és rámenősnek nevezte Meghan Markle-t. Vilmos herceg azt állította, csak segíteni szeretne, hogy testvére tisztán láthasson, de Harry herceget nem így érintették a kemény mondatok, ennek eredménye pedig az volt, hogy durván összeverekedtek.

 

5. Nem hajlandó lemondani a hercegi címről

Bande-annonce de l'interview du prince Harry, duc de Sussex, avec Tom Bradby pour la chaîne britannique ITV
Fotó: JLPPA / Bestimage / Northfoto

Bár Harry és Meghan 2020-ban önként fordítottak hátat a brit királyi családnak, ám hercegi címeikhez továbbra is ragaszkodnak. Harry erről a CBS-nek adott interjújában beszélt, állítása szerint semmi különbséget nem jelentene, ha lemondanának a hercegi címekről.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek