MEGSÉRÜLT

Autóbalesetet szenvedett az Éjszaka a múzeumban legendás sztárja

E.K.

Létrehozva: 2023.03.23.

A 97 éves színészhez mentőt kellett hívni.

Szörnyű balesetet szenvedett március 15-én reggel Hollywood legendás szórakoztatója, Dick Van Dyke. A 97 éves színész egy 2018-as Lexus LS 500 volánja mögött ülve csapódott neki egy kapunak a Kalifornia állambeli Malibuban.

A kép jobb oldalán szereplő színészóriás megsérült a balesetben / Fotó: AFP

Az Éjszaka a múzeumban sztárja a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy az autója megcsúszott, elvesztette az uralmát felette, majd egy kapunak ütközött. Los Angeles környékét heves esőzések sújtották az elmúlt napokban, így a baleset idején is nedvesek voltak az utak – számolt be róla a LADbible.

Van Dyke-ot a mentők a helyszínen ellátták, mivel vérzett. Sérülései azonban nem voltak súlyosak, így elutasította, hogy a kórházba vigyék. Az elsődleges információk szerint a 97 éves sztár balesetében nem játszott szerepet sem drog, sem alkohol. A baleset nem járt következmények nélkül, ugyanis a színésznek újra le kell vizsgáznia, hogy érvényes maradjon a jogosítványa.

Több érdekes helyzetbe keveredett már

Körülbelül tíz évvel ezelőtt sokkal súlyosabb balesetet szenvedett, akkor ki is gyulladt a Jaguarja, amelyből ki kellett húzni a színészt. Csodák csodájára sérülés nélkül megúszta a szerencsétlenséget.

Használt Jaguar nagyon olcsón eladó

– fűzte hozzá viccesen a balesetét követően.

2010-ben szintén veszélybe került, miután elaludt a szörfdeszkáján, és arra ébredt, hogy csak víz van körülötte, szárazföld azonban sehol. Van Dyke szerint egy csapat disznódelfin tolta vissza a partra.

A filmsztár korábban elárulta, hogy felesége, Arlene Silver nagy segítségére van abban, hogy még így idős korában is egészségesen éljen.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek