Örömhír

Kulcsár Edina bejelentette: „Hát elkezdődött”

K.B.

Létrehozva: 2023.04.16.

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kulcsár Edina közösségi oldalán egy kérdez-felelek során válaszolta meg, hogyan éli meg a harmadik terhességét.

Kulcsár Edina / Fotó: Bánkúti Sándor

Boldogan újságolta el, hogy nagyon jól érzi magát, persze már nehéz a pocakja, ami miatt nehezebben is mozog. Ráadásul azt is elárulta, hogy egy ideje csak zöldségeket kíván. A kaliforniai paprika lett a kedvence, de a paradicsom és az uborka is nagy sláger most nála.

Edina egy gyönyörű pocakos fotóval jelentette be, hogy zsűrizni fog a 2023-as Miss Word Hungary Magyarország szépe versenyén.

– Hát elkezdődött! Zsűrizünk! – írta Edina Instagram-bejegyzésében, amit ide kattintva tekinthetsz meg.

Kulcsár Edina egyébként jó választás, hiszen több szépségversenyen is kiemelkedő eredményeket ért már el. 2012-ben elnyerte a Miss Aquaworld címet, a 2013-as Miss Hungary-n pedig az első udvarhölgy díját. 2014-ben ő lett Miss World Hungary, majd második lett a Miss World szépségversenyen.

A fotó egyébként szinte felrobbantotta az internetet. Egyik rajongója a következőt üzente az egykori szépségkirálynőnek: „Csoda, hogy tudsz meg magas sarkúban lenni ekkora hassal. Respekt! Szép kismama vagy!”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek