Dráma

"A könnyeim nem akarnak elfogyni..." – szörnyű dolog történt Opitz Barbi szerelmével

Natasha

Létrehozva: 2023.07.11.

Folytatódik Opitz Barbi drámája, ám már a rajongók sem értik, mi történik kedvencük körül. A minap például szakított a barátjával Alberttel, majd pár órával később egy szerelmes fotót tett ki az oldalára.

Nem igazán tudjuk, hányadik fejezetéhez érkezett Opitz Barbi története, ám az biztos, hogy egyre kuszábbak a dolgok körülötte. Elég csak az édesapjával való konfliktusra gondolni, ami hónapok óta tart, de a barátja rendőrségi ügye is alaposan felborzolta a kedélyeket. Most azonban azzal hívta fel magára ismét a figyelmet a csinos énekesnő, hogy a közösségi oldalára kiposztolta: szakított Alberttel. Ebben még semmi meglepő nem volna, ám a bejegyzést pár órával később törölte, a helyét pedig felváltotta egy szerelmes kép a fiúval, jól összezavarva mindenkit. 

social media award
Fotó: Nagy Zoltán
Opitz Barbi még a saját rajongóit is összezavarta

Opitz Barbi szakított a pasijával?

A rajongókban nyilván az merült fel először, hogy akkor most együtt van-e Barbi és Albert, vagy sem. Kíváncsiságuk jogos, hiszen képtelenség eldönteni, hogy valójában hányadán állnak egymással a fiatalok. Meglehet, csak összevesztek, az énekesnő pedig annyira kiakadt, hogy az alábbi sorokat írta ki:

Sziasztok! Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni... A részletekről nem szeretnék beszélni

– fogalmazott az énekesnő, pár órával később azonban meggondolta magát. A vallomás eltűnt, helyét pedig egy szerelmes fotó váltotta fel. Talán amilyen gyorsan összevesztek, pont olyan gyorsan békültek ki egymással, de valaki fejében az is megfordult, hogy csak viccből rakták ki a dolgot, hergelve az embereket. 

Fotó: Instagram
Szakított Barbi és Albert vagy nem?

Albert frappáns válasza

Az imént említett fotó alatt elszabadultak az indulatok, mindenki Barbiból próbált kicsikarni információt. Minden próbálkozás hiábavaló volt sajnos, ugyanis az énekesnő nem reagált a kommentekre, ellenben fiatal barátja igen.

Tegnap Barbi kirakott egy sztorit, hogy szakítottatok. Most akkor igen, vagy nem?

– tette fel valaki a kérdést, amit még több ilyen követett. 

"Most együtt vagytok vagy sem?" – írta egy másik követő, aki olyan szerencsés volt, hogy Alberttől kapott választ. A fiú frappánsan annyit írt:

Most éppen nem, mert otthon van.

Többen arra következtetnek, hogy valójában mindvégig együtt voltak a fiatalok, s a szakítás csak egy trollkodás volt a részükről. Ha így van, ha nem: a rajongókat sikerült összezavarniuk.

Hallgat a történtekről

A Ripost megpróbálta elérni Opitz Barbit, hogy megtudják, mi is az igazság az ügyben, ám az énekesnő nem vette fel a telefont. A menedzserét sikerült végül utolérniük, aki bár megköszönte az érdeklődést, de Barbi magánéletét továbbra is tabuként szeretnék kezelni. 

Így tehát a teljes igazságra továbbra sem derült fény, ami a rajongókat egyre jobban feszélyezi. Nem tetszésüknek pedig hangot is adnak...

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek