ERŐS

Fekete Laci fiának sokkoló vallomása

Létrehozva: 2023.08.24.

Rába Timi két kemény férfival méretteti meg magát. A Szerencsekerék ma esti adásában egy maffiózó-jelölttel és egy erőemelővel versenyez.

Ma este Rába Timi méretteti meg tudását a Szerencsekerékben. A TV2 showműsorában hárman versenyeznek a fődíjért, s a modellnek nincs könnyű dolga: ellenfelei már gyermekként is keményvágásúak voltak!

Rába Timi két kemény legénnyel küzd meg (Fotó: TV2)

Fekete László fia gyerekként is bivalyerős volt

A csinos modellnek nem akármilyen vetélytársakat kell legyőznie a ma esti adásban! Gábor ugyanis elmondása szerint maffiózónak készült kiskorában, Miki pedig már hétévesen 100 kilót tudott felemelni a földről! Bár ez sokkoló információ, némileg érthetővé válik, ha megtudjuk, hogy a fiatalember édesapja Fekete László, akit 1988 és 1997 között a Magyarország legerősebb embere címmel illettek. Fekete László orvosa tanácsára nemrég befejezte a pályafutását, ám fia továbbviszi az örökségét. 

„Hétévesen a gyerek unta magát”

A műsorvezető, Kasza Tibi megkérdezte, hogy mennyire volt elvárás édesapja részéről, hogy Miki is ebben a sportágban teljesedjen ki:
Ez a férfivá avatási szertartás nálunk a családban… – kezdett bele nagy komolyan, majd elnevette magát: – Nem is! Csak viccelek! – korrigált az izompacsirta, aki a gyermekkori teljesítményéről így vallott:
Egy versenyen történt, ez egy kellék volt, amit használtak: egy kanna volt feltöltve. 

Édesapám tudta, hogy én ezt a száz kilót meg tudom emelni. Hétévesen a gyerek unta magát, nem volt okostelefon, sem semmilyen értelmes dolog… 

– magyarázta edzettségét Miki, aki a stúdióban meg is csillogtatja tehetségét: megmutatja, hogyan birkózik meg egyszerre Tibivel és a szerencselány Sydney van den Bosch-sal: egy-egy karjába kapva emeli fel őket!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek