Gyász

Gyászol a magyar a zenekar, a színpadon hunyt el P. Mobil tagja

sk

Létrehozva: 2023.08.13.

Módosítva: 2023.08.13.

A banda le is mondta a pénteki koncertjét.

Péntek este Hartán lépett volna fel a P. Mobil zenekar, azonban a koncert borzalmas események után elmaradt. A zenekar állandó technikusa, id. Goletz Géza a buli előtt a színpadon összeesett, s hiába érkeztek hozzá a mentők, nem tudták megmenteni az életét.

A szakembertől a zenekar a közösségi oldalán búcsúzott.

"Tegnap este újra castingolt az égi zenekar. Technikust kerestek. Ő magától sosem hagyta volna el a P.Mobilt. De most nem kérdezték, csak vitték. Mellőlünk, a színpadról.

Ég veled Géza, legyen az álmod szép!"

- írta közösségi oldalán a P. Mobil.

Az esemény főszervezője, Szőlősi Rafael megrázó részletekről beszélt.

- A zenekar ekkor már javában rendezte be a színpadot, és 21 óra körül már közel minden adott volt ahhoz, hogy a zenészek a behangolást követően a húrok közé csapjanak. Sajnos nem ez történt, miközben a szervező kollégáim a 900 fős létszámkorlát miatt éppen kitették a „Rendezvény megtelt” táblát a fahíd sportpálya felőli feljárójánál, azt a hírt kaptam: munka közben rosszul lett a színpadot berendező, illetve a hangosításért felelős hangtechnikus.

 Mire oda értem, már az egészségügyi személyzet megkezdte a defibrillátoros újraélesztést. Egyéb beavatkozások is történtek, de sajnos hiába küzdöttek a férfi életéért

- idézi Szőlősit a Baon.hu.

A P. Mobil szombaton este Hegymagason Goletz Géza emlékéért is zenélt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek