Mokka

Megmutatta balatoni házát Fodor Zsóka - videó

H.A.

Létrehozva: 2023.08.21.

Dolgos hétköznapok közt éli az életét Fodor Zsóka: a színésznőnek nyaralni sincs ideje, miután folyamatosan forgat, és előadásai is vannak. A Mokka stábja a művésznő balatoni mobilházában készített vele interjút.

Forgatás, előadás és megfeszített munka tölti meg Fodor Zsóka mindennapjait, aki emiatt lemondott az idén a nyaralásról. A Mokka stábja balatoni mobilházába kísérte el a színésznőt, ahol szóba kerültek az elmúlt időszak fontosabb eseményei, illetve jövőbeli projektjei.

Fodor Zsóka és Hedermann Stella. Fotó:  TV2

Vidám hangulatban jelentkezett be Hedermann Stella és Fodor Zsóka, akik kalandos út során jutottak el a művésznő nyaralójába. Fodor Zsóka körbekalauzolta a stábot a kis nyári lak helyiségein, mialatt elárulta, hogy idén csak egy-egy napra jutott le: folyamatosan dolgozik, sorozatot forgat, jövő héten kezdődik egy színházi darabja olvasópróbája, emiatt állandóan máshol van, nincs ideje arra, hogy kiélvezze a mobilház adta lehetőségeket. 

Azonban hiába az állandó hajtás, a színésznő cseppet sem bánja mindezt: az interjú során csak úgy ragyogott, amikor jelenlegi és jövőbeli munkáiról beszélt, látszott rajta, hogy boldog és elégedett az életvitelével.

Jól vagyok!

- jelentette ki széles mosollyal.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek