SZERELEM

Erre nem számítottak: Nagy változás történt Szegedi Fecsóék kapcsolatában

Létrehozva: 2023.08.25.

A pszichológusok és a párkapcsolati szakértők véleménye szerint egy szerelem általában 2-3 év után elmúlik. Bea és Szegedi Fecsó esetében ennek épp az ellenkezője igaz.

A kémiai szerelemről beszélünk, amikor ha meglátjuk szívünk választottját, úgy érezzük, pillangók repkednek a gyomrunkban. Bármennyire is ridegen hangzik, egy gyermek születése az esetek túlnyomó részében lerövidítheti ezt az időintervallumot, hiszen a párok addig megszokott élete a feje tetejére áll. Persze ez nem szentírás, vannak ritka és üdítő kivételek, mint amilyen Géczi Bea és Szegedi Fecsó esete.

Fecsó nagyon szereti Beát. Fotó: Instagram

 

Kisfiuk születése mindent megváltoztatott

A sikeres üzletember és szépséges kedvese 2020-ban szerettek egymásba. A kapcsolatunk elejét nem nevezhetjük felhőtlennek, volt némi mosolyszünet köztük, azonban a külön töltött idő alatt rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Tavaly hatalmas örömhírt jelentettek be: Bea első közös gyermeküket hordja a szíve alatt, októberben pedig életet adott a kis Elliotnak, akinek az érkezése mindent megváltoztatott. 

Ezt bizonyítja Bea, avagy a művésznevén Blondie a most megjelent videoklipje is. A dal címe Szerelem bolondulásig!, amely gyakorlatilag egy szerelmi vallomás Fecsó felé.  

Amióta Elliot megszületett, Fecsóval nagyon összecsiszolódtunk, egyáltalán nem veszekszünk. Úgy érzem, mindketten megkomolyodtunk és tényleg egy család lettünk, a két nagy testvér is nagyon szereti a picikét. Úgy látszik, hogy nekünk ez kellett 

- tette hozzá Elliot édesanyja, arra utalva, hogy korábban voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban.

 

"Már nem a bulik körül forog az életünk"

A régi öregek szerint - akik egy egész életen át kitartottak egymás mellett - a szerelem egy idő után lassacskán elmúlik és a szeretet veszi át a helyét. Bea és Fecsó kapcsolatára ennek éppen az ellenkezője igaz. Minden újabb együtt töltött nappal egyre inkább elmélyül az egymás iránt érzett szerelmük.

Ez nálunk pontosan így van! Fecsó is mondta, hogy amióta látja, milyen szépen bánok a kisfiunkkal, még jobban felnéz rám mint nőre és sokkal jobban szeret. Nálunk most mindent beborít a rózsaszín köd

 - mondta boldogan és hozzáfűzte, mindketten lenyugodtak.

Már nem a bulik körül forog az életünk, hanem a gyerekekkel szervezünk közös programokat és nagyon élvezzük! Mondjuk ki, most már csak értük élünk. Nagyon szeretjük őket és nagy családra vágyunk

 - jegyezte meg a szőke szépség, aki szerelmével együtt nagyon bízik abban, hogy egy nap kislányuk születik, bár egyelőre még nem tesznek lépéseket annak érdekében, hogy bővüljön a család.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek