HETI TOP5

Marics Peti a barátjának üzent, Gáspár Laci megmutatta luxuslakását, G.w.M. megint áthágta a szabályokat

D.G.

Létrehozva: 2023.09.17.

Az októberben kezdődő Dancing with the Stars sztárjai és leendő zsűrije izgalomban tartja az országot, de Kulcsár Edina férjének érdekes KRESZ tudását és Opitz Barbi szerelmi telenovelláját is figyelemmel kísérték olvasóink a héten.

Ezen a héten sem ültek nyugalomban a fenekükön a hazai sztárok, volt minden, mi szem-szájnak ingere. Marics Peti, Gáspár Laci, G.w.M. és Opitz Barbi párja is tett róla, hogy legyen miről olvasni. 

G.w.M közúti veszélyeztetés
G.w.M. megint szabálytalankodott (Fotó: Szabolcs László)

Mi történt Marics Peti és barátja között?

A ValMar énekese és jó barátja T. Danny ellenfelek a Dancing with the Stars színpadán. De vajon mit vált ki belőlük ez az új helyzet? Meddig tart a barátság? ...már most az Instagramon üzengetnek egymásnak.

Gáspár Laci megmutatta luxuslakását

Az énekesnek nagyon mozgalmas nyara volt, a testvére miatt még botrányba is keveredett. De mégsem emiatt emlékezetes neki ez az időszak, hanem mert végre elkészült az álomotthonuk, amiben minden olyan lett, ahogy azt eltervezték. Laci a közösségi oldalán mutatta meg a végeredményt követőinek.

A nézők döntöttek a DWTS zsűrijéről

Októberben kezdődik a TV2 táncos showműsora, a Dancing with the Stars. A negyedik évadban tíz sztár mutatja meg tudását. Hogy mely hírességek azok, az már kiderült. De, hogy ki lesz a negyedik zsűritag Bereczki Zoltán helyett, még nem dőlt el. A nézők Tóth Andit, Molnár Andit, vagy Liptai Claudiát választanák.

G.w.M. megint elfelejtette a KRESZ-t

Kulcsár Edina férje nemrég azzal került a rendőrség látóterébe, hogy L.L. Juniorral az egyik budapesti hídon a megengedettnél jóval gyorsabban hajtottak. Még meg sem érkezett a büntetés a kihágásért, amikor G.w.M.-et egyik olvasónk egy iskola előtt szabálytalan helyen parkolva fotózta le…

social media award
Opitz Barbi szerelmi szappanoperájáról most párja pakolt ki (Fotó: Nagy Zoltán)

Opitz Barbi párja megszólalt

Az énekesnő és barátja szerelmi kapcsolata bármelyik népszerű telenovellában megállná a helyét. Hol szakítanak, hol békülnek, hol újra szakítanak, aztán újra együtt vannak. Hogy most éppen hányadán állnak, arról Opitz Barbi párja tálalt ki.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek