ROMÁNC

Nem hiszed el, hol ismerte meg a férjét a Sztárban Sztár leszek! dögös versenyzője

Doris

Létrehozva: 2023.09.28.

Szabó Fruzsi mindössze 19 éves volt, amikor találkozott élete szerelmével.

Szabó Fruzsina eddig jött, látott és győzött, ami a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadát illeti, hiszen Pápai Joci múlt vasárnap beválasztotta a csapatába. Így már biztos, hogy az élő adások alkalmával is láthatjuk majd a kétgyermekes anyukát.

Szabó Fruzsi egy esküvőn ismerte meg a férjét (Fotó: TV2)

A 28 éves tehetségről azt már megtudhattuk, hogy az éneklés mellett az edzés az egyik legnagyobb szenvedélye, hiszen a Ripost-nak elárulta, hogy hetente ötször biztosan formálja a testét.

Férje a hangjába szeretett bele

Fruzsi kilenc évvel ezelőtt, mindössze tizenkilenc évesen ismerte meg a férjét, románcukról pedig nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy szerelem volt első hallásra. Fruzsi ugyanis egy esküvőn lépett fel édesapja zenekarával. Teljesen gyanútlanul, ugyanakkor maximális beleéléssel énekelte az Oh, happy day című gospel-slágert, és nem is sejtette, hogy az egyik férfi vendéget, név szerint Márkot, teljesen elvarázsolta a hangjával.

A férfi türelmesen várt a lagzi végéig, majd odalépett a fiatal lányhoz, hogy feltegye neki a vízválasztó kérdést: megismerhetlek-e jobban?

Fruzsi most, kilenc év elteltével így emlékszik vissza a történtekre:

Arra emlékszem, hogy Márk ott ült az asztalnál és végig engem nézett, ami a produkció végére már fel is tűnt. Mégsem gondoltam azt, hogy én érdeklem, azt hittem, a dal netszik neki ennyire. Ő hét évvel idősebb nálam, nekem pedig nem volt túl sok önbizalmam, ráadásul mivel apukámmal zenéltem, ő igyekezett távol tartani tőlem az udvarlókat. Amikor Márk az esküvő végén odajött hozzám, apu akkor is egyből ott termett és bemutatkozott. Így egyből tanúja volt a megismerkedésünknek – idézte fel a szerelem kezdetét a Sztárban Sztár leszek! dögös versenyzője.

Az énekesnő végül titokban jelölte be a Facebookon Márkot, így kezdtek el csevegni a virtuális térben, majd sor került az első személyes találkozóra. Onnantól kezdve minden gördülékenyen ment, Fruzsi ma már két gyermek boldog édesanyja, és természetesen az apukája is megkedvelte a választottját.

Márk egy nagyon megnyerő férfi, így apukámmal is hamar megtalálta a közös hangot. Visszahúzódó típus, nem igazán szeret szerepelni, de az biztos, hogy az élő show-k alatt a stúdióban fog nekem szurkolni

– tette hozzá Joci csapatának versenyzője.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek