Válás

Krausz Gábor a nagy port kavart szakítás után: Mostanra megnyugodtam!

Létrehozva: 2023.10.29.

Az elvált férfiaknak ajánlja a dalt Krausz Gábor, amire a DWTS harmadik élő show-jában táncolnak partnerével. A Bors arról kérdezte a TV2 sztárját, hogy van a viharos szakítás után és a sztárséf őszintén válaszolt.

A Dancing with the Stars harmadik élő műsorában minden sztárversenyző valakinek ajánlja a produkcióját és a dalt, amire táncol profi partnerével. Krausz Gábor úgy döntött, hogy az elvált férfiaknak dedikálja, a Borsnak pedig azt is kifejtette, mit üzen sorstársainak.

krausz gábor
Krausz Gábornak a legjobbkor jött a táncos műsor (Fotó: Bors)

Így van most a válás után Krausz Gábor

Bombaként robbant a hír augusztus elején, hogy hat év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. A váratlan szakítást a sztárséf jelentette be közösségi oldalán egy közleményben, amiben arról is ír, hogy közös gyermekük, Hannaróza felügyeletét, nevelését ezután is közösen tervezik. Nem sokkal később pedig kiderült: a Séfek Séfe mestere sok év csábítás után igent mondott a TV2 felkérésére és szerepel a Dancing with the Stars-ban. Azóta pedig már két élő adás is lement és a zsűri szerint is látszik, hogy Gábor egyre inkább belejön, már felszabadultan táncol. 

A műsor negyedik évadának harmadik adásában a népszerű séf az elvált férfiaknak üzen.

Nekik dedikálom a dalt, amire táncolunk! Mert minden vég valaminek a kezdete, de időt kell magunknak a válás után, nem szabad rohanni, siettetni semmit. Meg kell nyugodni, én most már kijelenthetem, hogy megnyugodtam és ez jó érzés 

– vallotta őszintén érzéseiről a Borsnak Krausz Gábor

Kislánya az egyik legnagyobb rajongója

Gábor legutóbb azt is elárulta lapunknak, hogy kislánya mindig megnézi édesapja táncát, és nagyon szeretné, ha Hannaróza büszke lenne rá

A kislányom nagyon szereti a műsort, mindig megnézi. Amikor utána találkozunk, ezerszer újra kell nézni vele, szeretem ezeket a közös pillanatokat. Legutóbb annyit mondott: nagyon kevés pontot adott neked Tamás bácsi. Erre én azt válaszoltam neki: Tamás bácsinak (Juronics Tamás zsűri) az a dolga, hogy szigorú legyen!

Hannaróza csütörtökön nagynénjével, Tóth Verával egy próbán is meglátogatta apukáját, a fotót a Séfek Séfe mestere meg is osztotta egy Instagram sztoriban. 

Krausz Gábor insta
Hannarózának nagyon tetszett apukája próbája (Fotó: Instagram)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek