Gyász

Meghalt Patrick Duffy sorozatbeli felesége: gyászolnak a rajongók

KL

Létrehozva: 2023.10.16.

A színésznő az elmúlt hónapokban súlyos betegséggel küzdött.

Nagy veszteség érte a filmes világot: családja körében elhunyt Suzanne Somers amerikai színésznő. Az Egyről a kettőre sztárja súlyos rákbetegséggel küzdött. Suzanne Somers október 16-én lett volna 77 éves.

gyertya, gyász
Egy nappal születésnapja előtt hunyt el Suzanne Somers Fotó: Pexels

Suzanne Somers október 15-én békésen hunyt el otthonában a kora reggeli órákban. Több mint 23 éven keresztül küzdött a mellrák egy agresszív formájával. Suzanne-t szerető férje, Alan, fia, Bruce és a közvetlen családja vette körül, akik azért gyűltek össze, hogy október 16-án megünnepeljék a 77. születésnapját. Ehelyett a rendkívüli életét ünneplik majd, és szeretnének köszönetet mondani rajongói és követői millióinak, akik nagyon szerették őt

– olvasható a színésznő családja nevében megosztott közleményben.

Suzanne Somers ügynöke, R. Couri Hay közölte, hogy a színésznő temetését szűk családi körben tartják meg még ezen a héten, novemberben pedig egy nyilvános megemlékezésre is sor kerül majd, ahol a rajongók leróhatják kegyeletüket a sztár előtt.

Suzanne Somers 1946. október 16-án született a kaliforniai San Brunóban. Színészi karrierje az 1960-as évek végén kezdődött, majd az 1977-es Three's Company című szituációs komédia Chrissy Snow-jaként országszerte ismert lett. 1991-től 1997-ig az HBO-n magyarországi hőskorában nagy sikerrel vetített Egyről a kettőre (Step by Step) című sorozatban a háromgyerekes wisconsini anyukát, Carolt alakította, aki szerepe szerint a Dallas Bobbyjaként ismert Patrick Duffy megformálta, szintén háromgyerekes Frankkel házasodott össze.

Somers íróként is népszerű volt, élete során több mint 25 könyvet írt az egészséges életmód témájában, ezek közül pedig több is bestseller lett. A színésznőt a férje, Alan Hamel és 57 éves fia, Bruce mellett, a mostohagyermekei, Stephen és Leslie, valamint hat unokája gyászolja.

Suzanne Somers még idén nyáron osztotta meg a szomorú hírt a rajongóival, miszerint húsz év után ismét kiújult a melldaganata.

Mint tudjátok, két évtizeddel ezelőtt volt mellrákom, amely időről időre újra felbukkan, de én továbbra is legyőzöm. A legjobb alternatív és hagyományos kezeléseket alkalmaztam a leküzdésére. Ez nem új terület számomra. Tudom, hogy fel venni a harci felszerelésemet, de én harcos vagyok

– idézte a színésznő akkori Instagram-posztját a People.

Íme az Egyről a kettőre című sorozat főcím-videója:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek