GYANÚS

„Veled” – árulkodó fotó készült a pesti étteremben Molnár Gusztávról

Doris

Létrehozva: 2023.10.21.

A színész egy olasz vendéglátóhelyről jelentkezett be, majd törölte a képet. Vajon miért?

Molnár Gusztáv nem kevesebb mint 265 napot töltött egy komlói elvonón, hogy egyszer és mindenkorra legyőzze a démonait és megszabaduljon súlyos alkoholfüggőségétől. A színész tavaly novemberben került be a rehabilitációs intézetbe, és amióta körülbelül két hónapja elhagyta azt, 180 fokos fordulatot vett az élete.

Sejtelmes fotó készült Molnár Gusztávról (Fotó: Facebook)

Bár nagyon sok nő ostromolja őt a közösségi médiában, a színész nemrég még óvatosan fogalmazott a Borsnak a szívügyeiről.

Jelenleg nincs nő az életemben, de most nem is ezen van a fókusz. Nagyon élvezem azt az önismereti utazást, amin részt veszek, elsősorban magamon szeretnék dolgozni. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a múltban sok csalódás ért, ezért megígértem magamnak, hogy a továbbiakban óvatosabb leszek a szívügyekkel – árulta el a Borsnak egy hónappal ezelőtt, azóta azonban valami történhetett!

Olasz romantika

A színész szombat reggel egy sejtelmes fotót tett közzé a 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetében. A képen egy IX. kerületi, felkapott olasz étteremben ül, szuggesztívan néz a kamerába, ám az egyelőre talány, hogy ki volt a kamera másik végén. Gusztáv ugyanis mindössze ennyit írt a fotóhoz:

„Veled”

A történteket az teszi még érdekesebbé, hogy az elvált művész nem sokkal később törölte a fotót – mintha meggondolta volna magát!

A színész egy olasz étteremben töltötte az estéjét, de vajon kivel? (Fotó: Instagram)

A Bors szombat délelőtt elérte a színészt, aki kifejezetten jó hangulatban volt, de rendkívül rejtélyesen fogalmazott az esetről.

– Fenntartom, amit korábban nyilatkoztam, roppant óvatos vagyok a magánéletemet és a kapcsolódásaimat illetően. A szóban forgó kép egy remek hangulatú estén készült nem is olyan régen, de arról nem szeretnék beszélni, hogy ki fényképezett le, hogy kikkel voltam ott. Már megtanultam, hogy óvnom kell a privát életemet. Egyébként köszönöm szépen, minden rendben van velem

– jelentette ki határozottan Molnár Gusztáv, akitől egyébként nagyon gyakran kérnek segítséget azok, akik szintén függőséggel küzdenek, de úgy érzik, egyedül nem tudnak megbirkózni problémájukkal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek