Eldőlt

Krausz Gábor: Hivatalosan is elváltunk Gabival!

K. B.N.

Létrehozva: 2023.12.27.

Módosítva: 2023.12.27.

Hidegzuhanyként érte a séfet idén nyáron, hogy véget ért a házassága. Krausz Gábor most csak a hot! magazinnak nyilatkozva árulta el, hogy hivatalosan is véget ért a házassága.

A hot! magazinhoz egy olvasó különleges képsorozatot juttatott el. A fotókon az látszik, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi éppen kilépnek a Szentendrei Járásbíróság ajtaján. A séf ezúttal csak a hot!-nak nyilatkozva árulta el, mi okból láthatták ott őket a járókelők.

Tóth Gabi, Krausz Gábor, bíróság
Krausz Gábor és Tóth Gabi elhagyta a Szentendrei Járásbíróság épületét - Fotó: olvasói fotó

hot!: Egy olvasónk eljuttatott hozzánk egy képet, amin éppen Tóth Gabival lépsz ki a Szentendrei Járásbíróság ajtaján. Mi történt ott?

Még karácsony előtt jártunk a bíróságon, ahol elválasztottak minket, köszönhetően annak, hogy mindenben megegyeztünk.Tehát hivatalosan is elváltunk Gabival. Korábban  arról szóltak a hírek, hogy el sem indítottuk a válópert, de ez nem igaz,  egyszerűen csak nem beszéltünk erről. Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás  kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is együtt nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg. Szeretnénk őt megóvni mindentől, hogy továbbra is szerető közegben nevelkedjen. A biztos családi háttér a legfontosabb és ezt igyekszünk megteremteni számára mindketten.

hot!: Milyen érzések keringtek benned vagy bennetek, amikor kimondták a válást?

K.G.: Szomorú nem vagyok; nyilván egy kicsit keserű szájíze van ilyenkor az embernek, mert azzal szembesül, hogy valamit nyilván elrontott. A válás ugyanis azt jelenti, hogy valami félrement és mivel mind a ketten maximalisták vagyunk, én legalábbis biztosan az vagyok, nem szeretek veszíteni, ez pedig picit mégiscsak olyan érzés…De mivel azt gondolom, hogy mindkettőnknek így lesz a legjobb, ezért ez igazából egy új élet kezdete. Azt kívánom Gabinak,  hogy találja meg a boldogságot, és bízom benne, hogy nekem is sikerül majd. De a legfontosabb ,hogy Hanni legyen nagyon boldog! Egyébként ha nem reggel nyolc órakor lett volna a bírósági tárgyalás, akkor szerintem koccintottunk volna!

„Enélkül tovább tartott volna a kilábalás”

hot!: Nagyon mozgalmas éven vagy túl. Hogyan sikerült lezárnod a múltat és újrakezdened az életedet?

K.G.: Hatalmas segítség volt ebben, hogy  felkérés érkezett a Dancing with the Stars-műsorában való szereplésre. Valószínűleg magától is megoldódott volna ez az egész helyzet, de így augusztus végétől december elejéig semmi mással nem tudtam foglalkozni, csak a próbákkal, a tánccal, a koreográfiákkal. Emellett  pedig forgatások, interjúk zajlottak, szóval gyakorlatilag semmire nem maradt időm.  Így aztán nem  ragadtam bele egy olyan élethelyzetbe, amitől más talán depressziós lett volna. Abban biztos vagyok, hogy a műsor nélkül  tovább tartott volna a kilábalás. Ezért is fogalmaztam meg azt az üzenetet azoknak, akik hasonló cipőben járnak, hogy mennyire  fontos az, hogy egy ilyen helyzetben az ember lekösse magát valamivel.  Nekem a tánc segített abban, hogy kizárjam a hangokat a fejemből és a problémákat is félretegyem, így pedig hamarabb túllendültem a nehézségeken.

A séf újult erővel tekint a jövőbe - Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

hot!: Milyen érzések kavarogtak benned, amikor megnyerted a műsort, illetve azóta mennyire sikerült feldolgoznod ezt a győzelmet?

K.G.: Ez a három hónap nagyon intenzív időszak volt. Most kezdem igazán felfogni, hogy megnyertük. Nem láttam rá sok esélyt. Sokáig töprengtem azon, hogy vajon jogos-e ez a győzelem, és hogy megérdemeltük-e, de azt gondolom, hogy nem én vagy mi döntöttük ezt el, hanem a nézők. Biztosan van valamilyen oka annak, hogy ránk szavaztak a legtöbben. Úgyhogy végtelenül örülök és boldog vagyok, hogy ez így alakult. Anna (a táncpartnere, Mikes Anna – a szerk.) nagyon megérdemelte, és megtisztelő,  hogy velem sikerült a magasba emelnie a trófeát.

hot!: Mit gondolsz, mi az oka annak, hogy ti voltatok a legszimpatikusabb pár a nézők számára?

K.G.: Ez egy nagyon összetett dolog. Szerintem az mindenképpen szimpatikus volt a nézőknek, hogy mi voltunk az a páros, akik egyszer sem mondtuk azt, hogy bármilyen helyezésben vagy akár győzelemben gondolkodunk. Azt hiszem végig őszinték voltunk és szerények.

„Szükségem is volt a sok beszélgetésre és lelki támaszra is, ebben pedig Anna abszolút partner volt”

hot!: Sokan a mai napig találgatják, hogy mi van köztetek Mikes Annával.

K.G.: Már a legelején tisztában voltunk azzal, hogy mi vár ránk. Igazából a műsor bemutatkozó sajtótájékoztatóján tehát a nulladik napon összeboronáltak minket. Ezzel azért nem foglalkoztunk, mert a táncra fókuszáltunk, és nem akartunk extra szimpátiapontokat sem, ezért nem is nyilatkoztunk egyszer sem a találgatásokkal kapcsolatban. Mivel rengeteg időt töltöttünk együtt, fontos volt, hogy kedveljük egymást, hogy egy hullámhosszon legyünk. Nagyon sok mindenről beszélgettünk, ahogy két jó barát. Amikor bekerültem a műsorba, nagy szükségem volt erre a sok beszélgetésre és a lelki támaszra, ebben pedig Anna abszolút partner volt, érezte, értette, hogy mire van szükségem. Számítottunk arra, hogy összeboronálnak minket, hiszen ez a műsor természetével együtt jár, de szerintem jól kezeltük a helyzetet.

hot!: A műsor óta mennyire tartjátok egymással a kapcsolatot?

K.G.: Azóta is remekül  megvagyunk,  sokat beszélgetünk. Voltam már bent a táncteremben is, amikor gyerekeket tanított. Ők is szeretettel fogadtak, tehát minden a legnagyobb rendben van.

Krausz Gábor nem szeretne hétvégi apuka lenni

hot!: Hogyan szoktad ünnepelni a szilvesztert és az újévet?

K.G.: Az életem nagy részében a karácsony és a szilveszter munkával telt, csak az elmúlt pár évben volt lehetőségem kicsit megpihenni, ünnepelni ezeken a jeles napokon. Mostanában annyira nagy volt a zaj körülöttem, hogy igazából nem vágyom  bulikra, hangos összejövetelekre, csak békére, és nyugalomra. Leginkább azt  várom, hogy a kislányommal ketten ünnepeljünk, és együtt várjuk, hogy mit hoz a Jézuska. Kifejezett újévi fogadalmam nincs, de valamit mindenképp szeretnék a jövő évben: sokkal jobban megszervezni az életemet, legalább egy évre előre.  Eddig ez nem volt jellemző rám , mindig csak sodródtam az árral. Ezért ezen most változtatok, január elején leülök, és mindent megtervezek, és ami a legfontosabb, rendszert viszek az életünkbe.Ha ez összejön, az Hanninak is megnyugtató lesz, és ad egyfajta biztonságot. Ehhez persze sokkal több logisztikára lesz szükség.

hot!: Mennyi időt töltesz a lányoddal?

K.G.: Ugyanannyi időt tölt velem, mint az édesanyjával. Nem szeretnék hétvégi apuka lenni, most azon dolgozunk, hogy megteremtsük a rendszert, a rendszerességet.  Ez nyilván egy döcögős időszak, még mi is tanuljuk. Bízom benne, hogy megtaláljuk azt a megoldást, ami mindenkinek jó.

„Visszatértünk a régi kerékvágásba”

hot!: Hanni nemrég lett négyéves. Kialakult már bármilyen közös apa-lánya programotok vagy szokásotok?

K.G.: Nagyon otthonosan mozog a konyhában, aminek nyilvánvalóan örülök! Igaz, nem igazán jó evő, kicsit válogatós, de nagy örömmel segít.Szombatonként van egy közös kedvtelésünk: elmegyünk a piacra. Ha nincs mínusz 10 fok és szakadó eső, mi  megyünk. A Dancing alatt ez elmaradt, de ahogy vége lett a műsornak, mi azonnal visszatértünk ehhez a programhoz. Nem igazán volt Hanninak egyszerű az elmúlt néhány hónap , hiszen én minden szombaton dolgoztam, míg az anyukája minden vasárnap, ezért a nagyszülők mind a két oldalról sokat segítettek. De ennek most már vége, visszatértünk a régi kerékvágásba. Szeretném télen elvinni az erdőbe szánkózni, meg kivinném Ausztriába is, hogy megtanuljon síelni.

hot!: Apaként van elképzelésed arról, hogy mivel foglalkozik majd a lányod?

K.G.: Az, hogy mit szeretne csinálni, csak rajta múlik majd. Nyilván amíg kicsi, óvjuk ettől a világtól. Amikor  elég idős lesz ehhez, akkor eldönti, hogy szeretne-e a nyilvánosság előtt szerepelni vagy sem. A covid alatt született,  és sokan azt mondják az ilyen gyerekekről, hogy mivel sokat voltak felnőttek társaságában, és el voltak zárva a világtól,  érettebbek a koruknál. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy bármivel is szeretne majd a jövőben foglalkozni, nekem az a feladatom, hogy támogassam benne.
 

A szülők elhatározták, hogy közösen nevelik tovább a kislányukat - Fotó: Nagy Zoltan                         

„Nem tervezek Ausztriába költözni”

hot!: A műsor után azonnal kimentél Ausztriába. Mik a terveid ott?

K.G.: Elindult a síszezon, kinyitottak a szállodák, ezért dolgozni mentem ki, és úgy tervezem, hogy hetente egyszer még elutazom oda két-három napra. Nagyon élvezem, hogy végre visszatérhetek az eredeti szakmámhoz – rettenetesen hiányzott! Szó sincs arról, hogy Ausztriába költöznék,  de a munkám miatt sok időt töltök majd kint.

hot!: Mit gondolsz, mi vár rád 2024 ben?

K.G.: Remélem, olyan boldog lesz a következő év, mint ahogyan 2023 befejeződött. Az év eleje minden bizonnyal munkával telik majd, de ez számomra igazi szerelem. Valami újat kitalálni, felépíteni, az az egyik legjobb dolog a mi szakmánkban. Bizakodó vagyok; úgy érzem, egy igazán boldog és kiegyensúlyozott időszak kezdődik az életemben.

A hot! magazin legfrissebb számában számos exkluzív sztártörténet olvasható - Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek