ajjaj

A nigériaiaknak is elegük van Meghan Markle-ből: "Minek jött ide?"

Létrehozva: 2024.05.28.

Melegebb éghajlatra küldték.

A pár a hónap elején Nigériába látogatott, és úgy tűnik, hogy az utazásuk hatása még mindig nem múlt el. Meghan Markle-t a ruhaválasztása miatt kritizálták - írja a Life.hu.

Meghan Markle-t sokan nem szeretik

Meghan Markle-t hevesen kritizálta Nigéria First Ladyje, méghozzá azért, amilyen ruhákat választott az afrikai országban tett legutóbbi látogatása során. Meghan Markle ruhaválasztásai miatt került a középpontba

Meghan Markle-nek sikerült nemzetközi incidenst teremtenie! Figyelmeztettük őt a ruhák miatt

 - írta egy hozzászóló arra a kritikára, amit Meghan Markle a First Ladytől kapott. Sussex hercegnéje a hónap elején három napot töltött Nigériában, ahová férje, Harry herceg is elkísérte. Meghan többször is átöltözött az út során, és úgy tűnik, a First Lady, Oluremi Tinubu sértésnek vette a ruhaválasztásait. Arra próbálta rávenni a nigériai fiatal nőket, hogy ne kövessék a külföldi divatot.

Nálunk nem lesz Met-gála. És mindenki, a meztelenség, csak úgy ott van mindenhol

 - mondta a többi között Oluremi Tinubu. "Mondjátok meg nekik, hogy nem fogadjuk el a meztelenséget a kultúránkban. Ez nem szép. Egyáltalán nem szép" - folytatta, majd arra kérte a nigériai lányokat, hogy ne akarják a sztárokat utánozni. 

Ne akarják utánozni az amerikai filmsztárokat. Nem tudják, honnan jönnek. Miért jött ide Meghan Afrikát keresve?

 - kérdezte.

Egyesek szavait egyértelmű beszólásként értelmezik, ám vannak, akik szerint nem Meghannak szól a kritika.  "A nigériai lányokról beszél, akik úgy öltözködnek, mint a Kardashianok. Még azt is mondta, hogy nézd meg Meghant, aki idejött, arra utalva, hogy még ő is érdeklődik az ország iránt. Ezek dicsérő szavak voltak. Tudatta a lányokkal, hogy büszkék lehetnek az országukra. Ne forgassátok ki a szavait" - írták. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek