Bűntény

„Minden eltűnt” - drámai videót osztott meg közösségi oldalán Britney Spears

KL

Létrehozva: 2024.05.29.

Aggasztó dologról számolt be az énekesnő.

Az utóbbi időben megint Britney Spears botrányaitól volt hangos a sajtó. Legutóbb a vízben való meztelenkedésével verte ki a biztosítékot az emberek körében, de volt, amikor egy szálloda előtt rendezett jelenetet.

Britney Spears azt állítja, hogy kirabolták Fotó: Northfoto

Az énekesnő most azonban egy szomorú dologról számolt be az közösségi oldalán. Videót tett fel az Instagramra, amelyben megmutatta az üres fiókjait és azt állítja, kirabolták és az összes ékszerét elvitték. Britney Spears hozzátette, fél.

Minden eltűnt. Az összes ékszerem eltűnt

– magyarázta Britney, majd megjegyezte ezentúl csak olcsó, hamis ékszereket mer majd csak venni félve egy újabb rablástól. 

Posztjában arról is ír, hogy egy nagyon személyes darab is eltűnt, egy kis keresztes ékszer, ami négyéves kora óta megvolt neki.

Mindeközben lapinformációk szerint semmiféle bejelentés nem érkezett a rendőrségre Britneytől a lopásról, és gyanús az is, hogy az ominózus videó kikerülése napján az énekesnő két jókedvű videót is közzétett, mint például ezt, amelyben fogyását ecseteli.

Hogy mennyi lehet igaz a rablásból, nem tudni, de bennfentesek szerint Britney Spearsnek egyáltalán nem tett jót, hogy kikerült édesapja gyámsága alól. Az idős férfi retteg, hogy lánya meg is halhat, ha így folytatja és Jamie aggodalmában osztozik az énekesnő édesanyja, Lynne is.

Ismerősei szerint újra aktuális lenne, hogy Britney valaki felügyelete alá kerüljön. Az énekesnő nem szedi a gyógyszereit, folyamatosan alkoholt fogyaszt, dührohamai, hangulatingadozásai vannak és különféle drogokat is használ. A barátai szerint alig lehet vele kommunikálni, könnyen felhúzza magát és agresszívvá válik. Többen úgy vélik, az ékszerrablás-videó is ámokfutása része, Britney ezzel is csak szeretné felhívni magára a figyelmet - írja a Life.hu.

Mutatjuk az énekesnő videóját az állítólagos rablásról:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek