BOKSZ

Csuti megerősítette a hírt: műsorvezetőként folytatja

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.05.10.

A TV2 Újratervezés műsorvezetőjének életében nagyon fontos a sport. Azonban most Csuti a szorítóba fog lépni, de kesztyű helyett mikrofon lesz a kezében...

Szabó András Csuti minden nap sportol, mivel a mozgásnak testi és a lelki egészségmegőrzésében is hatalmas szerepe van.  Az üzletember nemrég egy fotót posztolt, amelyből kiderül, hogy részt vesz a Kiliti Boxing Show-n május 25-én Székesfehérváron.

Csuti
Csutinak is már beleivódott a mindennapjaiba a mozgás Fotó: Szabolcs László / hot! magazin 

A Bors megkeresésére Csuti elmondta, hogy tényleg kesztyűt húz és ringbe lép, vagy műsorvezetőként lesz jelen az estén.

Igen, az igaz, hogy a ringbe lépek, de csak mint műsorvezető, mert felkértek nemcsak a székesfehérvári gálára, hanem az egész rendezvénysorozat házigazdájának. Korábban is gyakran követtem a bokszot, ott voltam, amikor Erdei Zsolt és Balzsay Károly világbajnok lett egy este alatt. De kipróbáltam a kesztyűt is, volt ellenfelem is, de akkor nem volt éles meccs

 – mesélte lapunknak Csuti, aki azt is hozzátette, hogy bár szereti a küzdősportokat, és figyelemmel kíséri Borics Ádám és a UFC alakulását is, de nem szívesen próbálná ki magát élesben.

Csuti szerint fegyelmet, önkontrollt ad a sport

Csuti azt is elmondta, hogy örülne neki, ha gyermekei is rendszeresen űznének majd valamilyen sportot, mert az fegyelemre, önkontrollra és alázatra tanít. 

– Azt gondolom, fontos a sport egy fiatal életében, legyen az foci, vagy bármilyen küzdősport. Amellett, hogy fizikailag egészségesek lesznek, egyfajta mentális stabilitást, stressztűrést ad az embernek. Ha fiatalon ezeket bárki megtanulja, akkor az élet minden területén tudja ezt sikeresen alkalmazni – mondta el véleményét a műsorvezető.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek