KOCKÁZAT

Gáspár Zsolti a gyerekekért veszélyezteti az egészségét, erre vállalkozott a műtét után

Doris

Létrehozva: 2024.05.28.

A Farm VIP műsorvezetőjét nemrég harmadszor is meg kellett operálni, fájdalmas beavatkozáson van túl. Gáspár Zsolti ennek ellenére sem pihen, újabb akcióba kezdett!

"Minden gyerek egyforma" – ezzel a felkiáltással vágott bele egy elképesztő és példaértékű jótékonysági akcióba Gáspár Zsolti, aki gyereknap alkalmából egy hosszú, több mint 40 települést érintő turnéra indult, ahol ajándékcsomagokkal lepi meg a gyerekeket.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti pihenés helyett a jótékonykodást választotta Fotó: Szabolcs László

A Farm VIP műsorvezetője teljes gőzzel vetette bele magát a karitatív "körutazásba", és már nem kevesebb mint 9 napja van úton, annak ellenére, hogy az orvosa minden bizonnyal ráncolná miatta a homlokát.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti ajándékcsomagokkal segít Fotó: Gáspár Zsolti

Zsolti ugyanis nemrég még kórházban volt, újra meg kellett műteni, és mivel nagyon fél az orvosi beavatkozásoktól, a történések nemcsak testileg, de lelkileg is megviselték. 

– Nagyon fontosnak tartom a megelőzést, ezért minden évet laborral és szűrővizsgálatokkal kezdek, ez idén is így volt mesélte akkor a Borsnak Gáspár Zsolti. – Teljesen ledöbbentem, amikor az orvos közölte, baj van. El kellett mennem tükrözésre, akkor derült ki, hogy a kipufogót műteni kell. Ha van valami, amitől rettegek, na az a műtét. De nem volt mit tenni, altatásban elvégezték az operációt. A doki elmondta, hogy utána pihenni kell, nem szabad megerőltetnem magam. Utána ráadásul a vállamat is műteni kellett, szintén altatásban. De hát én állandóan úton vagyok, intézkedek, a pihenés nem az én műfajom! Nem is tudtam megállni, hogy ne ugyanúgy éljem az életem, ahogy előtte. Meg is lett a baj! Úgy eldurvult a helyzet, hogy harmadjára is operálni kellett

– nyilatkozta a Borsnak Zsolti még a műtétet követően. És bár úgy van vele, hogy az ember mindig a saját kárán tanul, akkora szíve van, hogy egyszerűen most sem volt képes pihenni, ismét a nyakába vette az országot.

Gáspár Zsolti egy speciális párnát kapott

Zsolti hangsúlyozta, hogy a topon érzi magát egészségileg, és nem győz eléggé hálás lenni az orvosának, azért azzal valahol ő is tisztában van, hogy az őrült tempóval veszélyezteti az egészségét.

– Nincs megállás, továbbra is teljes gőzzel megyek előre, még akkor is, ha az orvosom nem igazán örül ennek. Kaptam egy speciális gyógypárnát, végig azon kell ülnöm, hogy ne fájjon a fenekem. Már azért sokkal jobb a helyzet, a gyerekekért pedig mindent megteszek, számomra elképesztően fontos a jótékonykodás, és valóban szeretném, ha eljutna az emberekhez, hogy minden gyerek egyforma

– jelentette ki Gáspár Zsolti.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek